Speeldag: Speeldag 11
Stadion: Bosuil
Antwerp te sterk voor KVSK United
Bart Hermans

Antwerp versloeg zaterdagavond KVSK United met 3-0. De doelpunten waren van Campbell (tweemaal) en Dong .

Bij Antwerp verving Baert de Di Gregorio. Bij KVSK United konden ze geen beroep doen op De Condé. Antwerp begon fel aan de wedstrijd en kreeg al direct een goed kans. Na een vrije trap van Gibson kon Campbell op doel trappen, doelman Boyen moest een eerste keer paraat zijn. Even later was Dong dicht bij de openingstreffer maar zijn schot ging over. In het tweede kwartier ging Antwerp wat afwachtender voetballen. Halverwege de eerste helft haalde Gibson uit op doel, Boyen kon in eerste instantie nog redden maar een goed gevolgde Campbell schoot de 1-0 op de bordjes.Op het half uur legde Gibson de bal op het hoofd van Dong die voorlangs kopte. Antwerp bleef de meest dreigende ploeg en Verbiest schoot nog nipt naast. KVSK United zette hier weinig of niks tegenover. Beide ploegen gingen rusten met een 1-0 stand.

De eerste kans van de tweede helft was voor Dong, zijn shot werd weggebokst door de bezoekende doelman. De Chinees kwam enkele minuten later een schoenlengte tekort om een schitterende cross van Gibson, na een lange rush op links, binnen te tikken. Kort voor het uur stuurde Gibson dan Simpson naar de achterlijn. De verdediger zette voor en Baert kon in een keer uithalen maar zag zijn poging voorlangs gaan. Toen achtte Dong zijn moment gekomen, hij dribbelde door de Lommelse verdediging en prikte de bal mooi in doel. Het werd zo 2-0 en gezien het wedstrijdverloop leek de wedstrijd gespeeld. Een kwartier voor affluiten lanceerde Ristovic Campbell met een verre uittrap en Boyen stopte de jonge aanvaller foutief. De bal verdween logischerwijze naar de stip en Campbell zelf werkte perfect af.  Het werd zo3-0 en een negende seizoenstreffer voor het Manchester-talent .

Antwerp blijft tweede door deze overwinning.Bij KVSK United hadden ze veel meer verwacht van dit seizoen maar na elf speeldagen staan ze op een teleurstellende dertiende plaats met elf punten.