geeASV Geel
Olympic Charleroi
Datum: 06/10/2007 20:00
Competitie: 2e klasse
Speeldag: Speeldag 3
Stadion: De Leunen
Geel haalt zijn eerste punt binnen
Stijn Haeseldonckx
| 0 reacties
Geel haalt zijn eerste punt binnen
Foto: © SC

Verbroedering Geel pakte op de 3de speeldag zijn eerste punt van de competitie. Op sommige momenten kon het zelfs aanspraak maken op de volle buit, maar de afwerking liet het nog afweten. Geel, dat nog startte zonder de nog niet speelgerechtigde Hakim Bouchouari, was de enige ploeg die in de eerste helft aanvallende intenties had.  Enige spits, Zijad Jusic kwam vier keer dicht bij de openingstreffer. Bij Olympic Charleroi stond er echter een onfeilbare doelman Delferrierre in doel.  Voor offensieve impulsen van de bezoekers was het wachten tot na de pauze. Pedini schoot in de armen van Molenberghs, Niangbo kon zijn rush niet afronden en stuitte ook al op de Geelse doelman. In de slotfase pakte Geel bijna de volle pot. Crv schoot een assist van Boujouh over terwijl Jusic nog bijna scoorde, maar de paal bracht redding.

TOESCHOUWERS: 1.500 
SCHEIDSRECHTER: Vervecken 
DOELPUNTEN: geen 
GELE KAARTEN: Sissoko, Alibhai 
RODE KAARTEN: geen 

GEEL: Molenberghs, Oteng (62' Mellebeek), Van Mieghem, Gielen, Coomans, Jusic, Boujouh, Steurs, Van Lieshout, Crv, Sissoko 

OLYMPIC CHARLEROI: Delferrierre, Niangbo, Flammini, Malacort (83' Steens), Nieus, Pedini (58' Banga Damoi), Stilmant, Kambou, Rouani, Diawara, Alibhai (80' Pehe)