lomLommel SK
ohlOH Leuven
Datum: 20/10/2007 20:00
Competitie: 2e klasse
Speeldag: Speeldag 6
Stadion: Stedelijk Sportstadion
OH Leuven zwaar onderuit in Lommel
Niels Hendriks
| 0 reacties
OH Leuven zwaar onderuit in Lommel
Foto: © SC

KVSK United heeft de vroegtijdige topper tegen OH Leuven gewonnen met 4-0. Een erg sterk United was de verdiende winnaar in een aantrekkelijke partij voetbal aan de Gestelsedijk.
 
Bij de thuisploeg kwamen Jochen Janssen en de Condé in de ploeg ten koste van Beyens en Van de Weyer. Oris was ziek. Bij OHL waren Melkert en Greven niet beschikbaar. Beide ploegen startte hevig aan de partij. Voor United kopte Pinxten net naast in de openingsminuut en een schot van Leuvenaar Ruytinx ging via de paal naast. Ook Franck en de Condé waren gevaarlijk met afstandsschoten. Na een evenwichtige start met kansen voor beide ploegen nam KVSK United de overhand en Janssen miste op het halfuur de kans op de 1-0. Maar de openingstreffer kwam er even later toch toen Marcos Pereira ex-ploegmaat Boyen kon verschalken. Met deze terechte 1-0 stand gingen beide ploegen de kleedkamer in.
 
Ook na de koffie hadden de Noord-Limburgers de overhand. Janssen kreeg de eerste grote kans na rust maar hij stuitte op Boyen. De Leuvense goalie moest zich even later toch voor een tweede maal gewonnen geven toen Pereira na een combinatie van de Condé en Franck er 2-0 van maakte. Een geblesseerde Pereira werd vervangen door Robbie Van de Weyer en de aanvaller trapte een kwartier voor tijd de 3-0 tegen de netten met een knap afstandsschot. En het werd zelfs nog 4-0 voor United, opnieuw Van de Weyer kon ditmaal simpel binnentikken.
 
OH Leuven won afgelopen weekend nog van Kortrijk met 4-0, maar verliest nu met dezelfde cijfers in Lommel. Een opdoffer van formaat voor de mannen van Rudi Cossey. KVSK United speelde vooral na de rust wervelend voetbal. De ploeg van Guido Brepoels kan nog mooie dingen laten zien dit seizoen.