KV Oostende - Antwerp (2e klasse 2008/2009)

Wedstrijd van Speeldag 15 uit de 2e klasse 2008/2009 tussen KV Oostende en Antwerp.

89
Antwerp gaat nog op zoek naar de gelijkmaker, maar kan niet meer gevaarlijk zijn.

Goal
Doelpunt van Marc-Eric Guei (Onbekend Onbekend)
Wat een invalbeurt voor Guei. Hij brengt Oostende meteen op voorsprong.
75
Vervangen Wilfrid Grandisson
Ingevallen Marc-Eric Guei

72
Wenkende kans voor Pecqueux. De middenvelder trapt het leer over.
72
Oostende dreigt. Ristovic mist volledig op een voorzet-schot van Luissint. Het leer verdwijnt in hoekschop.
70
Snelle tegenstoot van Antwerp. Pivaljevic vraagt de bal diep, maar De Vriese wacht net iets te lang. De Serviër wordt afgevlagd voor buitenspel.
65
Oostende neemt na rust het meeste initiatief, maar slaagt er niet in om Ristovic te bedreigen.

50
Antwerp bijna terug op voorsprong. Een kopbal van Kenmonge wordt van de lijn gekeerd.
48

Goal
Doelpunt van Benjamin Mokulu (Onbekend Onbekend)
Een uitstekende start voor Oostende in de tweede helft. Mokulu profiteert van twijfels in de Antwerp-defensie en trapt droog de gelijkmaker voorbij Ristovic in doel.
46
Antwerp start de tweede helft.

Scheidsrechter
Rust
Antwerp gaat rusten met een 0-1 voorsprong. Op een moeilijk bespeelbare grasmat zorgde Slovic voor het enige doelpunt van de eerste helft.

Wat vind je van de match? Laat het weten in de Reacties.
45
 Gele kaart voor Marc-Antoine Gbarssin

42
Uitstekende kans voor Chendri. Hij kan vrij schieten op doel, maar wacht te lang en ziet zijn schot geblokt door Trenson.
39
Ristovic houdt Antwerp recht. Hij werpt zich voor Mokulu voor die van dichtbij op doel kan schieten.
38
 Gele kaart voor Kevin Pecqueux

36
Kenmonge verlengt een hoekschop van Jelicic. Het leer gaat voorlangs. De supporters krijgen weinig om zich aan op te warmen.
32
Vervangen Thor Laleman
Ingevallen Rudison Ferreira Nogueira

31
Laleman kopt richting doel. Ristovic kent geen problemen.
30
 Gele kaart voor Spencer Verbiest

26

Goal
Doelpunt van Slobodan Slovic (Darco Pivaljevic)
Slovic brengt Antwerp op voorsprong na een knappe actie van Pivaljevic. De Serviër troefde aan da achterlijn Sankare af, bracht voor tot bij zijn landgenoot die het leer maar moest binnen tikken.
23
Snelle tegenstoot van Antwerp. Sankare blokt het schot van Kenmonge. Beste kans van de wedstrijd voorlopig.
18
De sneeuw maakt het niet eenvoudig om op te spelen. Veel spelers missen hun controle.
14
Setti zwaait de bal voor doel. Makkelijke plukbal voor Van Ryckeghem.
9
Oostende - Antwerp blijft een wedstrijd zonder gevaar. Verder dan een vrije trap in de muur kwamen beide ploegen niet.
3
Alsof de voetbalgoden ermee gemoeod zijn, is het meteen na de aftrap gestopt met sneeuwen.
1
De wedstrijd is op gang gebracht.

Oostende en Antwerp kunnen een goede zaak doen. Bij winst komen de West-Vlamingen op een gedeelde tweede plaats met Lierse. Wint Antwerp, dan worden zij de eerste achtervolger van koploper Sint-Truiden.
Oostende: Van Ryckeghem Sven, Luissint Xavier, Mokulu Tembe Benjamin, Liard Philippe, Sankaré Papa Khalifa, Chendri Julien, Laleman Thor, Sucaet Jochen, De Wulf Jimmy, Pecqueux Kevin, Grandisson Wilfrid.
Antwerp: Ristovic Predrag, Setti Sebastián, Pivaljevic Darco, Slovic Slobodan, Verbiest Spencer, Addo Ransford, Kenmogne Emmanuel, Vervaeke Bas, Trenson Matthias, Gbarssin Marc-Antoine, Jelicic Zarko.