Competitie: 2e klasse
Speeldag: Speeldag 15
Stadion: Stade communal des Bas-prés
Namen en Luik houden elkaar in evenwicht

In een vooruitgeschoven wedstrijd van de vijftiende speeldag hebben UR Namen en RFC Luik 1-1 gelijk gespeeld. De twee doelpunten vielen beide in de slotfase van de wedstrijd.

Lange tijd valt er amper wat te beleven in het stadion van Namen. We moeten al tot een kwartier voor tijd gaan om te zien hoe Luik met tien man verder moet nadat Legros met een rode kaart wordt uitgesloten. In de 87ste minuut van de wedstrijd weet Namen te profiteren van deze numerieke meerderheid. Toch slaagt de ploeg in degradatiegevaar er niet in om de voorsprong te behouden, want in blessuretijd weet Luik nog gelijk te maken.

In de stand betekent dat dat Namen op gelijke hoogte van Deinze komt op de zeventiende plaats met tien punten uit veertien wedstrijden. Luik springt dan weer naar de tiende plaats met zestien punten uit veertien wedstrijden. Het moet die tiende plaats wel delen met Oud-Heverlee Leuven en SK Ronse.