KVK Tienen - Antwerp (2e klasse 2008/2009)

Wedstrijd van Speeldag 19 uit de 2e klasse 2008/2009 tussen KVK Tienen en Antwerp.

Datum: 21/12/2008 15:00
Competitie: 2e klasse
Speeldag: Speeldag 19
Stadion: Bergestadion

Live

Discussieer live mee!
90
Boelen beëindigt de wedstrijd. Tienen en Antwerp delen de punten.
90
Antwerp nog met een slotoffensief. Schuermans komt goed uit om Coulibaly het koppen te beletten.
88
Kenmonge krijgt een vrije kopkans, maar de Kameroener knikt naast. Geen derde doelpiunt en drie punten voor Antwerp.
88
Nu is Tienen terug dicht bij het winnende doelpunt. Bogaerts tikt een voorzet van Penga naast.
81
Weer een vlijmscherpe counter van Tienen. Ristovic gaat naast de bal. Het schot van Barbé wordt in hoekschop gekeerd.
77
Antwerp drukt door. Een schot van Verbiest wordt in hoekschop gekeerd.
75

73

Goal
Doelpunt van Emmanuel Kenmogne (Onbekend Onbekend)
Kenmonge brengt Antwerp terug op gelijke hoogte. Vanhees kan onvoldoende bij een vrije trap van Gbarssin en ziet de Kameroener zijn tweede van de dag binen knikken.
68
 Gele kaart voor Sebastián Andrés Setti
Fout.
64
Vervangen Slobodan Slovic
Ingevallen Adamo Coulibaly

Davidovic gooit nog een extra aanvaller in de strijd.
63

Goal
Doelpunt van Emmanuel Kenmogne (Emmerik De Vriese)
Kenmonge brengt Antwerp terug in de wedstrijd. De Nigeriaan krijgt het leer aangespeeld door de bedrijvige Emmerik Devriese en stift het in de verste hoek voorbij Schuermans. We hebben terug een wedstrijd.
63
Opnieuw een scherpe tegenstoot van Tienen. Ristovic haalt het leer uit de voeten van Ilenga-Penga.
57
 Gele kaart voor David Vandecauter
Fout.
54
Lukanovic wordt diep gestuurd door Slovic, maar Schuermans komt goed uit en duikt in de voeten van de Zweedse aanvaller.
52
Vervangen Admir Haznadar
Ingevallen Fesquet Penga-Ilenga


52
Gbarssin probeert het met een afstandsschot. Zijn poging gaat over en naast.
46
De tweede helft is op gang gebracht. Dimitri Davidovic gooit er twee verse krachten in. Kan Antwerp nog iets terug doen?
46
Vervangen Roel Van Hemert
Ingevallen Emmerik De Vriese


46
Vervangen Ransford Addo
Ingevallen Spencer Verbiest




Scheidsrechter
Rust
Tienen gaat de rust in met een 2-0 voorsprong. Antwerp probeerde van bij het begin de wedstrijd in handen te nemen, maar de Great Old stuitte op twee counters. Thys en Dufoor maakten er 2-0 van. Tienen liet Antwerp komen en de bezoekers stapelden de kans op, maar slaagden er niet in te scoren. Belme liet aan de overkant de kans op de 3-0 nog liggen.

Wat vind je van de match? Laat het weten in de Reacties.
45
Kenmonge is nog dicht bij de aansluitingstreffer, maar Schuermans redt. Een tweede poging wordt door Vandecauter in hoekschop gekeerd. Setti kopte daarop van dichtbij onbegrijpelijk over.
38
 Gele kaart voor Ransford Addo
Fout.
38
Opnieuw Tienen dat aartsgevaarlijk is. Een schot van Dufoor belandt via de vingertoppen van Ristovic in hoekschop.
37
Belme laat de kans liggen om Antwerp volledig uit te liggen. De rood-witte defensie werd volledig weggespeeld door Tienen, maar Belme wacht te lang om te schieten en nalt op de aanglijdende Van Hemert.
35
Antwerp stapelt de mogelijkheden nu op, maar slaagt er niet in om te scoren. Slovic neemt een afvallende bal op de rand van de zestien op de slof. Zijn knal raakt niet verder dan de bil van Peeters.
31
Antwerp verhoogt de druk. Het blijft voorlopig 2-0.
29
Thys probeert het opnieuw met een afstandsschot van op dezelfde plek waar hij de score opende. Deze keer gaat zijn poging over.
28
Lukanovic krijgt een uitstekende kans op de aansluitingstreffer, maar zijn poging wordt gekeerd door Vandecauter. Vanhees vehindert dat Peeters het leer in eigen doel duwt.
24
De eerste echte kans voor Antwerp. Lukanovic kapt zich op de rand van de zestien mooi vrij en knal op doel. Zijn poging wordt door Schuermans in hoekschop gekeer.
16
Antwerp probeert zich terug in de wedstrijd te knokken, maar is in voorste gelederen niet scherp genoeg om Schuermans te bedreigen.
13
Antwerp komt er eens uit. Schuermans duikt gevat in de voeten van Kenmonge.
11

Goal
Doelpunt van Sebastien Dufoor (Onbekend Onbekend)
Wat een start voor KVK Tienen! Dufoor knalt de 0-2 binnen. Lacroix zet op de flank makkelijk Vervaeke in de wind. Zijn voorzet wordt door Ristovic in de voeten van Dufoor gekeerd, die niet twijfelt en binnenknalt.
8

Goal
Doelpunt van Yve Thijs (Michael Lacroix)
Wat een prachtig doelpunt van Yve Thijs. De middenvelder knalt van op ruim 20 meter recht in de verste kruising. Pedrag Ristovic was absoluut kansloos.
7
De eerste dreiging is van de thuisploeg. Haznadar dribbelt zich vast, maar het leer komt tot bij Belme. Zijn schot wordt geblokt door Trenson.
1
Antwerp heeft de wedstrijd op gang getrapt.

Vooraf
Na het puntenverlies van Sint-Truiden zaterdag tegen Virton krijgen Tienen en Antwerp de kans om dichter bij de competitieleider te sluipen. Tienen is na een goede competitiestart weggezakt naar de zesde plaats. Antwerp deed de omgekeerde beweging. Na een mislkukte start, pronken ze nu op de derde plaats. Davidovic kan nog niet rekenen op Darko Pivaljevic, Roel Van Hemert loopt er opnieuw bij.
Opstellingen
KVK Tienen: Schuermans Ronny, Triantafillidis David, Vandecauter David, Vanhees Bart, Belme Mathieu, Dufoor Sebastien, Thijs Yve, Lacroix Michael, Haznadar Admir, Bogaerts Jonas, Peeters Davy.
Antwerp: Ristovic Predrag, Van Hemert Roel, Fränkel Ray, Setti Sebastián, Lukanovic Darco, Slovic Slobodan, Addo Ransford, Kenmogne Emmanuel, Vervaeke Bas, Trenson Matthias, Gbarssin Marc-Antoine.