Bij Westerlo komen Macdonald en Annys opnieuw aan de aftrap. Kunnen de Kemphanen de koppositie houden tegen Virton?
1
Westerlo - Virton: 0-0
1
Westerlo kiest vanaf minuut 1 voor de aanval. Trossard krult het leer een metertje over.
4

Goal
Doelpunt van Maxime Annys (Jarno Molenberghs)
Molenberghs gooit een vrije trap voor doel, Annys verlengt met het hoofd in de verste hoek. Doelman Di Gregorio is geklopt.
20:07
De Kemphanen hebben op de 2de periodetitel met deze stand virtueel op zak.
8
Bijna stond het 2-0! Trossard met een heel listig balletje in de zestien tot bij Macdonald maar die komt een schoentip te kort.
9

Goal
Doelpunt van Sherjill MacDonald (Onbekend Onbekend)
Macdonald wordt diep gestuurd en steekt het leer perfect in de verste hoek. 2-0
10
Hola, Virton reageert via Molnar. De aanvaller gaat alleen op Van Langendonck af maar de doelman haalt de bal niet zonder risico maar wel perfect uit de voeten van Molnar.
12

Goal
Doelpunt van Raphaƫl Lecomte (Sherjill MacDonald)
Westerlo imponeert! Na amper 13 minuten staat de 3-0 op het scorebord. Macdonald legt vanop de achterlijn terug, Lecomte tikt eenvoudig binnen.
22
Virton kan het evenwicht een beetje herstellen. Nu toch weer een vrije trap voor Westerlo aan de zijkant van de zestien.
23
Vanthournout met een plaatsbal maar een metertje naast.
29
De eerste hoekschop voor Virton is een feit maar het leer wordt weggekopt.
31

Goal
Doelman Di Gregorio krijgt de bal niet weg, Macdonald ligt op de loer en kan het leer tegen de touwen werken.
33
Vanthournout kan op doel koppen maar ditmaal is het te zwak om de bezoekende goalie te bedreigen.
45
Hola, wat een aanval van de thuisploeg! Het had zomaar 5-0 kunnen staan. Macdonald met een lage voorzet tot bij Trossard die in Ć©Ć©n tijd hard uithaalt maar op de vuisten van Di Gregorio.

Scheidsrechter
Rust
Westerlo - Virton: 4-0

Wat vind je van de match? Laat het weten in de Reacties.
46
Vervangen Yohan Croizet
Ingevallen Jordann YƩyƩ

49
Met een 4-0 stand zou de tweede helft wel eens volledig overbodig kunnen zijn. Wil Westerlo nog en kan Virton nog iets?