Het eerste kansje is voor de bezoekers. Van Damme bokst een scherpe corner weg.
Maertens gaat zijn kans van buiten de zestien, maar Valette gaat goed plat.
12

Goal
Doelpunt van Lonsana Doumbouya (Onbekend Onbekend)
Cercle klimt op voorsprong! De bezoekende doelman weet zich geen raad met een onschuldige vrijschop van Van Belle en in de rebound knikt Doumbouya simpel binnen.
16
Het is wat stilgevallen na het doelpunt. De bal gaat rustig heen en weer bij beide partijen.
21

Goal
Doelpunt van Marin Jakolis (Onbekend Onbekend)
Virton-spits Marin Jakolis passeert Cercle-doelman Van Damme met een prachtige lobbal. Het staat weer gelijk in het Jan Breydel stadion.
22
De thuisclub probeert snel terug op voorsprong te komen, Van Acker schiet van buiten de zestien naast doel.
24
Haroun schiet naast met een volley na een goede aanval van Cercle. Het staat nog steeds 1-1.
35

Goal
Geen doelpunt na offside Virton
Na een schot van Virton laat keeper Van Damme de bal los. De bal wordt tegen de touwen geduwt, maar door buitenspel gaat het feestje niet door.
39

39
Lazaar met een goede actie voor Virton. Vanop links snijdt de aanvaller naar binnen maar krult de bal dan over de rechter kruising heen.
43
Duur balverlies voor Cercle, maar Virton weet er niks mee te doen. Thiam loopt zich vast op de Brugse verdediging.
45

Goal
Doelpunt van Sam Valcke (Mathieu Maertens)
Sam Valcke kopt vlak voor de rust de 2-1 tegen de touwen na een voorzet van Mathieu Maertens.

Scheidsrechter
Rust
Cercle Brugge - Virton: 2-1

Wat vind je van de match? Laat het weten in de Reacties.
46
De bal rolt weer bij Cercle Brugge - Virton. Beide teams beginnen ongewijzigd aan de tweede helft.
53
Het is Virton dat aandringt in de beginfase van de tweede helft. Een schot van Lazaar wordt geblokkeerd.
54
Vervangen Zotsara Randriambololona
Ingevallen Nicolas Day

56
Van Acker schiet uit een vrije trap recht in de muur. In tweede instantie gaat de bal net naast.
60
Vervangen Lonsana Doumbouya
Ingevallen Tibo Van de Velde

64
Het is weer Mehdi Lazaar die voor Virton gevaar sticht. De flankspeler ziet zijn voorzet weggekopt worden door de Brugse verdediging.
66
Een schot van Lafon wordt gestopt door Van Damme. De corner voor Virton is ongevaarlijk.
72
Vervangen Mathieu Maertens
Ingevallen Thomas Jutten

76
 Rode kaart voor Miguel Van Damme
Doelman Van Damme wordt van het veld gestuurd nadat hij een Virton-aanvaller net buiten de zestien ten val brengt.
77
Vervangen Sam Valcke
Ingevallen Thomas De Bie

78
De vrije trap na het rood voor Van Damme belandt in de muur. Het staat nog steeds 2-1, maar Virton ruikt bloed.
79
Vervangen Simon Dupuis
Ingevallen Mayron De Almeida

82
Mooie volley van Thomas Jutten, de bal belandt na een corner voor zijn voeten maar zijn schot gaat naast.
83
Vervangen Demba Thiam
Ingevallen Yassine Kniss

85

Goal
Doelpunt van Jerôme Simon (Onbekend Onbekend)
Jerome schiet van afstand prachtig de 2-2 binnen. De Virton-speler knalt de bal binnenkant-paal tegen de touwen.
90
Cercle krijgt een vrije trap vlak voor het einde van de reguliere speeltijd, maar doet er niets mee.