Reactie Vanderbiest erg teleurgesteld na nieuw puntenverlies Cercle Brugge: "We hebben héél veel werk"

Timothy Collard
Timothy Collard vanuit Brugge
| 21 reacties
Vanderbiest erg teleurgesteld na nieuw puntenverlies Cercle Brugge: "We hebben héél veel werk"
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Cercle Brugge is op zoek naar zichzelf. Groen-zwart speelde zaterdagavond vrij inspiratieloos tegen de bezoekers uit Virton. Dat zijn ploeg het niet goed deed en niet verder kwam dan een gelijkspel, zat trainer Fred Vanderbiest hoog.

“Ik ben teleurgesteld”, stak een niet bepaald gelukkige Vanderbiest van wal op de persconferentie na de wedstrijd. “Ik heb slechte keuzes gemaakt. Ik blijf maar vertrouwen geven aan sommigen, maar wat ik zag was niet goed. Het was echt niet goed.”

Cercle moest zich tevreden stellen met een punt, maar volgens Vanderbiest had het slechter kunnen aflopen. “Het is – denk ik – de tweede of derde keer dit seizoen dat we meer hebben gekregen dan dat we eigenlijk verdienden. We hadden met 1-3 of zelfs 1-4 van Virton kunnen verliezen.”

"Er scheelt iets... Ik stel me soms vragen"

Fred Vanderbiest

“Ik ben héél teleurgesteld”, herhaalde de trainer van de Vereniging nogmaals. “Ik wist al dat we - met het oog op volgend seizoen - veel werk hadden. Maar blijkbaar hebben we héél veel werk voor de boeg.”

Nochtans werkt Vanderbiest zich te pletter met zijn jongens. “We trainen dag in dag uit. Soms las ik twee oefensessies per dag in. Maar er scheelt iets, hé… Ik stel me soms vragen.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

2e klasse

Nieuwste reacties