cerCercle Brugge
virVirton
Datum: 19/03/2016 20:00
Competitie: 2e klasse
Speeldag: Speeldag 29
Stadion: Jan Breydel
Cercle Brugge hoopt thuis tegen Virton uit dipje te kruipen, maar mist wel topschutter
Timothy Collard
Timothy Collard
| 0 reacties

Cercle Brugge hoopt thuis tegen Virton uit dipje te kruipen

Cercle Brugge hoopt thuis tegen Virton uit dipje te kruipen, maar mist wel topschutter
Foto: © photonews

Cercle Brugge krijgt zaterdagavond het bezoek van Excelsior Virton. De Bruggelingen hebben dringend nood aan een overwinning, willen ze in het spoor van de top vier blijven.

De voorbije weken wist de Vereniging amper twee punten uit drie wedstrijden te puren. Cercle speelde gelijk tegen Coxyde en Union Sint-Gillis, terwijl er werd verloren op het veld van concurrent Eupen. Daardoor staat de ploeg van Fred Vanderbiest nu pas vijfde in de stand, op acht punten van leider Antwerp.

Vanderbiest kan niet rekenen op Yvan Yagan, die tegen Union een rode kaart pakte. De flankspeler - en met 9 goals ook topschutter - is één wedstrijd geschorst en zal pas tegen Antwerp opnieuw in actie kunnen komen.

Virton won vorige week wél

De bezoekers uit Virton zakken dan weer met het nodige vertrouwen af. Na een twee op negen slaagden de troepen van Frank Defays (ex-Sporting Charleroi) erin om vorige week Geel opzij te zetten met het kleinste verschil.

Vanavond geen competitievoetbal in de Jupiler Pro League, dus zetten wij vol in op de Proximus League. Je kan de wedstrijden Antwerp-Deinze, Cercle Brugge-Virton en Lierse-Heist live bij ons volgen.

Meer nieuws

2e klasse