Datum: 24/04/2016 15:00
Competitie: 2e klasse
Speeldag: Speeldag 33
Stadion: Joseph Marien stadion
Kans 1 voor Antwerp: winnen op Union en afwachten maar

Antwerp moet vandaag winnen op Union en hopen dat Eupen punten verliest op Geel

Kans 1 voor Antwerp: winnen op Union en afwachten maar
Foto: © photonews

Antwerp krijgt vandaag een eerste kans om kampioen te spelen. Daarvoor hebben ze wel niet zelf alles in handen en moeten ze rekenen op Geel, dat op Eupen moet gaan spelen.

De jongens van David Gevaert staan onder druk. Het is nu of nooit. Na zoveel jaren miserie in tweede klasse moeten ze vandaag of volgende week de poort naar eerste openbeuken. Puntenverlies vandaag op Union is alvast uit den boze, want dan moet er al gerekend beginnen worden.

Veel Antwerp-fans wilden de verplaatsing naar het Dudenpark maken, maar Union liet slechts 1.000 man toe. De wedstrijd tegen Eupen van volgende week was dan weer in een mum van tijd uitverkocht. Antwerp zendt de match van vandaag wel op groot scherm uit op de Bosuil.

Titelkoorts dus bij The Great Old. De spelers zullen zich daar echter boven moeten zetten. Wij volgen vanuit het Joseph Mariënstadion en vanop de Bosuil alle gebeurtenissen op de voet. Vanaf 14u kan u daarvoor bij ons hier terecht.

Gokje wagen?

Denkt u dat het spannend wordt en dat Union eerst op voorsprong komt maar dat RAFC het toch nog haalt? Dan krijgt u maar liefst 22 keer uw inzet terug van Unibet. Surf naar deze link en ga maar aan de slag met uw welkomsbonus.

Meer nieuws

2e klasse