Stadion: Olympische Stadion (Kiel)

Herbeleef Beerschot - Cercle Brugge (2e klasse)

Volg de match tussen Beerschot en Cercle Brugge live, samen met vele andere supporters.

Discussieer live mee!

Bij de thuisploeg zit Hernan Losada op de bank. Zijn plaats wordt ingenomen door Alexander Maes. Bij de bezoekers moet Dylan De Belder voor de doelpunten zorgen.
1
KFCO Beerschot-Wilrijk-Cercle Brugge: 0-0
4
Eerste kans is voor Beerschot-Wilrijk
Dom brengt de bal voor doel, maar de kopbal van M'Bombo gaat enkele meters naast. Het eerste kansje van de wedstrijd.
6
Cardona probeert de mee opgerukte Palun te bereiken, maar Romo laat de bal buiten rollen.
9
De bal komt voor het doel van Nardi, maar Van Hyfte kan er zijn hoofd niet tegenzetten.
11
Placca zet zich goed door op rechts en krijgt de fout mee. Ref Boterberg legt de bal net buiten de zestien, wel helemaal uiterst rechts.
12
Geen penalty voor Cercle
Uit de vrije trap van Beerschot komt geen gevaar, er is wel een scherpe counter van de bezoekers. Mercier stuurt Cardona op wandel. Die gaat tegen de grond, maar Boterberg ziet er geen graten in.
13

Goal
Doelpunt van Kule Mbombo (Onbekend Onbekend)
Mbombo verschijnt alleen voor Nardi en blijft koelbloedig. 1-0 voor de thuisploeg.
17
Cercle lijkt aangeslagen na de openingstreffer. Beerschot-Wilrijk controleert rustig en laat de bezoekers aan de bal.
19
Een kort genomen hoekschop van de Mannekes levert niks op. De bal waait voorbij de tweede pal buiten.
21
Doelpuntenmaker M'Bombo zit goed in de wedstrijd. De aanvaller lokt een nieuwe hoekschop uit.
22

Owngoal
Owngoal van Isaac Kone: -
Jimmy De Jonghe rukt goed mee op en levert een prima voorzet af. Het is centrale verdediger Isaac Kone die zijn eigen doelman verschalkt, 2-0.
24
Halverwege de eerste helft en het ziet er erg benard uit voor de bezoekers. Een 2-0 achterstand tegen een uitgekookt Beerschot-Wilrijk.
27
 Gele kaart voor Wesley Vanbelle
Vanbelle gaat stevig door en is de eerste die in het boekje van Boterberg komt.
29
Beerschot-Wilrijk levert de bal domweg in door een aarzeling, het levert een eerste West-Vlaamse hoekschop op.
32
Bijna de 3-0
Messoudi kan tot twee keer toe naar doel trappen. Nardi houdt Cercle van de 3-0. Het wilde schot van Dom gaat in de herneming over.
35
Placca dribbelt zich een weg door de bezoekende verdediging, maar stuit dan op Nardi.
40
Kan Cercle eindelijk eens dreigen? Het krijgt een nieuwe hoekschop.
40
... maar het speelt die corner slecht uit, waardoor Romo de bal opnieuw in het spel mag trappen.
42
Cercle blijft moeite hebben met de snelle aanvallers van de thuisploeg. Placca kan zich weer goed doorzetten, maar kan niet schieten.
44
Vercauteren en zijn troepen zullen tijdens de rust serieus mogen bezinnen. Het niveau lijkt eerlijk gezegd nergens op.
45+1
Er komt één extra speelminuut bij. Ondertussen ligt Omolo geveld op de grond.

Scheidsrechter
Rust
KFCO Beerschot-Wilrijk - Cercle Brugge: 2-0

Wat vind je van de match? Laat het weten in de Reacties.
46
Cercle heeft de tweede helft op gang getrapt. Kan het deze keer wél dreigen?
49
De eerste kans in de tweede helft is opnieuw voor de thuisploeg. Het schot van Placca gaat hoog over.
54
Cercle begon goed aan de tweede helft met meer druk naar voor. De storm is ondertussen al even gaan liggen.
58
Romo mag nog eens een bal pakken, maar een echte kans is er nog steeds niet geweest voor Cercle.
62
Vervangen Johanna Ochieng Omolo
Ingevallen Da Queiroz Barcelos Crysan

Omolo mag gaan rusten. De Braziliaan Crysan is zijn vervanger.
63
Vervangen Mohamed Messoudi
Ingevallen Hernan Losada

64
M'Bombo telt Cercle bijna knock-out!
M'Bombo wordt op het juiste moment op wandel gestuurd. Nardi haalt het schot uit zijn korte hoek, hoekschop voor de thuisploeg.
66
Smaakmaker Losada mag invallen van coach Brys. Hij vervangt Messoudi.
67
Losada laat zich meteen opmerken, maar de Argentijn loopt nipt buiten met de bal.
68
Kone gaat aan het truitje hangen. Het verdict is geel.
68
 Gele kaart voor Isaac Kone

68
Romo kan zowaar nog eens in actie komen. Al is het schot te zwak om hem te verontrusten.
69
Placca vanuit de draai, maar zijn vluchtschot gaat voorlangs.
73
Losada zet zich nog eens door. Hij krijgt een hoekschop.
74
 Gele kaart voor Xavier Mercier

75
Vervangen LlOYD Palun
Ingevallen Gianni Bruno

77
Cercle steekt een zeldzame aanval in elkaar, maar bij de laatste pass loopt het fout.
80
Nog tien minuten op de klok, maar het ziet er niet naar uit dat Cercle hier nog een punt of meer uit de brand zal slepen...