Stadion: Joseph Marien stadion

Herbeleef Union SG - Beerschot (2e klasse)

Volg de match tussen Union SG en Beerschot live, samen met vele andere supporters.

Discussieer live mee!

Union begint met drie punten achterstand in de tweede periode aan de topper tegen Beerschot Wilrijk. Union kan gelijk komen bij de bezoekers. Beerschot Wilrijk wil weer over KV Mechelen naar de leiding. Stijn Vreven zou voorin beginnen met Noubissi op rechts en Vanzeir diep.
1
Union SG-KFCO Beerschot-Wilrijk: 0-0
1
De bal rolt in het Dudenpark
De topper van de speeldag in eerste klasse B is onderweg.
2
Noubissi op links
Voor aanvang van de match deden de geruchten de ronde dat Vreven zou starten met Noubissi op rechts en Vanzeir diep. Die laatste blijft inderdaad centraal staan, maar Noubissi vat voorlopig post op de andere flank.
5
Union countert langs de rechterflank via Tau. Hij speelt de bal op de hak van Prychynenko.
9
Voor beide ploegen is het nog wat zoeken. De wedstrijd speelt zich tot dusver wel grotendeels af op de helft van de thuisploeg.
10
Knal van Vanzeir
Vanzeir wordt diep gestuurd en knalt meteen naar de korte hoek. Saussez is paraat.
11
Kans voor Ferber
Beerschot Wilrijk appeleert voor buitenspel, maar de vlag blijft naar beneden. Ferber schiet van dichtbij via een bezoekend been over.
14
Tau lijkt zijn duivels te ontbinden. Hij tikt de bal wel ver van de voet en moet dan een passje opzij geven voor Fixelles. De ex-Tubekenaar plaatst de bal over.
18
Beerschot Wilrijk moet een paar hoekschoppen op rij weggeven. Union is er wat aan het doorkomen.
18
Vervangen Gertjan De Mets
Ingevallen Mohamed Messoudi

19
De Mets moest naar binnen om verzorgd te worden aan het hoofd. Zo krijgt Messoudi een vroege invalbeurt.
21

Goal
Doelpunt van Mathias Fixelles (Serge Tabekou)
Een doelpunt voor de thuisploeg, het zat er een beetje aan te komen. Tabekou levert een prima voorzet vanop rechts. Fixelles duwt in één tijd in de linkerhoek binnen.
23
Fixelles ziet zich in zijn dromen al een tweede maken. Hij raakt de bal deze keer niet goed. Het wordt dus een mislukt schot.
26
Een volgende aanval van de thuisploeg wordt tijdig afgeslagen, maar de Brusselse machine is na een aarzelende eerste tien minuten volop op toerental aan het draaien. Beerschot Wilrijk heeft het moeilijk met de kwieke, wendbare thuisspelers.
30
Beerschot Wilrijk probeert nu wel op zoek te gaan naar de gelijkmaker. De hoekschoppen volgen mekaar snel op, maar Bourdin is de enige bezoeker die even zijn hoofd tegen de bal krijgt.
33
Bij Union zijn ze niet echt te spreken over de arbitrage. Ze hadden graag al een paar gele kaarten gezien voor Beerschot Wilrijk en protesteren nu ook nadat er gefloten is voor een overtreding op Messoudi.
35
Fixelles trekt voor vanop links. Voorbij de tweede paal staat Tabekou alleen te wachten. Op zijn voorzet wordt voldoende doortastend verdedigd.
36
Fixelles blijft bedrijvig
Fixelles, de maker van de 1-0, heeft nog altijd zin in een extra doelpuntje. Hij krijgt de kans om balverlies van Maes af te straffen, maar schiet over.
38
Hoekschop voor Beerschot Wilrijk, maar het wordt door Union weer helemaal terug gedreven. De Brusselaars hebben hun zaakjes aardig op orde.
39
Een verlengde voorzet van Messoudi belandt aan de tweede paal bij Vanzeir. De aanvaller komt niet echt meer tot een schot.
41
De paal spelbederver voor Beerschot Wilrijk
Prychynenko met een uitstekende voorzet die de thuisverdediging wel wat doet wankelen. Er komt niemand anders meer bij de bal. De paal brengt redding voor Union.
42
Van Den Bergh, altijd een gevaar op stilstaande fases, kopt een vrije trap over.
45+1
De extra speeltijd bedraagt twee minuten.
45+2
Beerschot Wilrijk achtervolgt bij de rust
Geen onverdiende voorsprong voor Union bij de rust. Het laatste kwartier was beter van Beerschot Wilrijk, maar de Mannekes zullen hoe dan ook moeten scoren.

Scheidsrechter
Rust
Union SG - KFCO Beerschot-Wilrijk: 1-0

Wat vind je van de match? Laat het weten in de Reacties.
46
Union gaat Beerschot Wilrijk meteen vastzetten
De aftrap is in de tweede helft voor Union en die wordt op een opmerkelijke manier gegeven. Namelijk door de bal richting hoekschopvlag te trappen, met als bedoeling Beerschot Wilrijk meteen vast te zetten.
49

Goal
Doelpunt van Carlos David Moreno Hernandez
Een schot van Vanzeir wijkt af op Moreno en dwarrelt in de rechterbenedenhoek.
52
Met die gelijkmaker zit Beerschot Wilrijk weer helemaal in de wedstrijd. De tweede helft had niet beter kunnen beginnen voor de troepen van Stijn Vreven.
55
Een vrije trap van Kis, bedoeld als voorzet, zeilt niet zo ver naast het doel van Vanhamel.
58
Een volgende indraaiende vrijschop van Kis is van beter kwaliteit. De defensie van Beerschot Wilrijk verwerkt prima.