Reactie Niet iedereen in 1B zit te wachten op winterstop: "Ik zou graag verder blijven spelen"

Niet iedereen in 1B zit te wachten op winterstop: "Ik zou graag verder blijven spelen"

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Er zijn wel enkele spelers in eerste klasse B die momenteel in bloedvorm zitten. Bij Beerschot Wilrijk is dat in aanvallend opzicht Dante Vanzeir en in de verdediging Jan Van den Bergh. Die laatste staat niet te popelen voor de break die er na volgend weekend aankomt.

"Ik voel me goed. Het is ook te zien in mijn spel dat ik vol vertrouwen speel. Dat speelt een rol. Ik wil profiteren van dit moment. Ik ben heel tevreden over mijn seizoen", is Van den Bergh gelukkig over de huidige gang van zaken. Die winterstop hoeft dus niet zozeer. "Ik zou graag verder blijven spelen, dat geef ik toe. Als team zitten we ook in een goede periode."

We moeten enkel naar onszelf kijken 

Jan Van den Bergh

Van den Bergh krijgt dit jaar nog één keer de kans om te knallen tegen Lommel. Hij herinnert zich nog hoe Beerschot Wilrijk op 22 september tegen de Limburgers met 1-3 onderuit ging. "Als je die wedstrijd thuis bekijkt... Nuja, we zijn ondertussen ginder al wel gaan winnen. Eigenlijk hebben we het dus al rechtgezet. We moeten enkel naar onszelf kijken. Dat gaat de prioriteit zijn."

In deze fase van de competitie neemt het belang van de resultaten alleen maar toe. "Het gaat uiteindelijk wel om de punten. Eén punt op Union betekent niets als je thuis tegen Lommel de drie punten niet neemt. Er is weinig ademruimte. De combinatie van punten én goed voetbal blijft wel het mooiste. Dat lijkt me logisch."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

2e klasse

Nieuwste reacties