Voor Mike Vanhamel steekt er één man bovenuit bij Beerschot Wilrijk: "Een kanjer, één van de besten in 1B!"

Voor Mike Vanhamel steekt er één man bovenuit bij Beerschot Wilrijk: "Een kanjer, één van de besten in 1B!"
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Deze namiddag kan Mike Vanhamel ongetwijfeld zijn waarde nog eens bewijzen voor Beerschot Wilrijk. Union is immers een aanvallende ploeg en de doelman zal wel werk krijgen. Maar hij groeide uit tot een heel betrouwbaar sluitstuk onder Stijn Vreven.

Vanhamel valt weinig te verwijten over de redelijk wat doelpunten die de Ratten incasseren. "Dat is ook een beetje inherent aan het systeem dat we spelen. We proberen steeds vanuit onze eigen kracht te voetballen, redelijk offensief... in tegenstelling tot de meeste andere clubs uit 1B, die het iets afwachtender aanpakken en meer vanuit de omschakeling voetballen", legt hij uit op de clubmedia.

Maar hij heeft vertrouwen in zijn verdediging. "Ik kende de meeste van onze verdedigers trouwens al van vroeger: Denis Prychynenko en Gregory Grisez van bij Brussels en met Pierre Bourdin heb ik nog even bij Lierse gespeeld."

Enorm belangrijk

Eén man steekt er voor hem bovenuit. "Dé revelatie voor mij is echter Jan Van den Bergh. Wat een kanjer. Hij is de speler die de afweer op sleeptouw neemt, het vaakst praat ook en iedereen aanstuurt. Hij is echt aan een topseizoen bezig en geldt voor mij als één van de betere spelers in de Proximus League. Een enorm belangrijke pion voor Beerschot, en een gouden gast om als keeper voor jou te hebben."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

2e klasse

Nieuwste reacties