Volg de match tussen Westerlo en Beerschot live, samen met vele andere supporters.

Westerlo wil thuis aanknopen met de zege na een 1 op 9. Bob Peeters brengt Biset, Antunes en Petrov in het team. Abrahams start op de bank. Beerschot moet dan weer minstens één punt pakken om alleen op kop te blijven in de tweede periode. Losada recupereert Seigers en laat Noubissi uit de basiself.
1
Er wordt gevoetbald in Westerlo!
De wedstrijd tussen Westerlo en Beerschot is op gang getrapt.
4
De eerste minuten hebben zich grotendeels op de helft van Westerlo afgespeeld, al rukt de thuisploeg nu wel wat op.
7
Goede diepe bal op Petrov. De aanvaller kan er net niet bij, Vanhamel is het eerst op de bal.
9
Placca kopt een voorzet van Halaimia aan de tweede paal naast.
13
Beerschot probeert op te bouwen, maar het brengt zo bij een terugspeelbal wel doelman Vanhamel in de problemen. Die heeft wel goede voeten en blijft er erg rustig onder.
16
Openingskwartier zonder grote kansen
Westerlo wil Beerschot deze wedstrijd niet zomaar in handen laten nemen. Het spel is in evenwicht. Het openingskwartier is ondertussen wel gepasseerd zonder grote kansen.
18
Keita schiet laag in de armen van Vanhamel.
19
Vetokele mist de 1-0
Vetokele wordt alleen op doel af gestuurd. De Angolees stuit op Vanhamel. Petrov plaatst nadien nog de bal naast.
21
Vancamp mikt kans op 0-1 op Van Langendonck
Balverlies achterin komt Westerlo bijna duur te staan. Vancamp besluit op Van Langendonck.
25
Met een grote mogelijkheid aan elke kant hebben beide ploegen nu al getoond dat ze kunnen dreigen. Wie hier op achterstand komt, zal zeker naar deze momenten verwijzen.
27
Brüls vindt met een prima pass de vrijlopende Dewaele. De voorzet van de rechtsachter bereikt geen ploegmaat.
29
Een half afgeblokt schot valt bijna perfect voor de voeten van Vetokele. Een uitstekende ingreep van Prychynenko redt de meubelen voor Beerschot.
33
Het wordt steeds meer een match van duels. Westerlo lijkt die het vaakst te winnen. Al won Prychynenko wellicht het belangrijkste duel tot dusver.
34
Dewaele laat Grisez ter plaatse. De voorzet van de rechtsachter wordt over gekopt.
36
Mooie aanval van Westerlo. Petrov geeft laag voor. Aan de tweede paal kan Van Den Bogaert er maar net bij. Meer dan de bal naast schieten zit er niet meer in.
39
Een schot uit de tweede lijn van Keita valt naast.
40
Westerlo schenkt Beerschot bijna de voorsprong
Westerlo heeft het voorbije kwartier het commando genomen, maar een misverstand tussen Koné en Biset zorgt plots voor een hachelijk moment aan het doel van Van Langendonck. Laatstgenoemde kan wel nog ingrijpen.
43
Een paar minuten te gaan in deze eerste helft. Kan één van deze teams nog scoren voor rust?

Scheidsrechter
Rust
Westerlo - Beerschot: 0-0

Wat vind je van de match? Laat het weten in de Reacties.
21:18
Nog geen doelpunten in 't Kuipje
Exact 45 minuten zijn er gespeeld. Westerlo zou op punten best wel een voorsprong verdienen, maar het aantal kansen ligt behoorlijk dicht bijeen.
46
Geen wissels bij start tweede helft
De tweede helft is begonnen met dezelfde 22 spelers. Ook Seigers is er nog bij. De verdediger leek opnieuw last te hebben van de knie, maar houdt het voorlopig nog vol.
49
Erg veel voetbal is er nog niet gebracht na rust, al tracht Beerschot nu wel uit het gewoel van de duels te komen.
53
Halaimia haalt de achterlijn, maar zijn voorzet bereikt in eerste instantie geen ploegmaat. Tot de bal toch tot bij Placca rolt. De aanvaller knalt naast.
55
Een afstandsschot van Vancamp gaat over.
57
Vervangen Euloge Placca Fessou
Ingevallen Marius Noubissi

59

Goal
Doelpunt van Dylan Saint-Louis (Gregory Grisez)
Saint-Louis tikt aan de eerste paal binnen: Beerschot op voorsprong!