Bob Peeters ziet geen graten in achterhouden blessure Van Eenoo: "Als de tegenstander niet communiceert..."
Kevin Vanbuggenhout
Kevin Vanbuggenhout vanuit Westerlo
| 1 reacties

Peeters vond niet dat hij blessure van Van Eenoo openbaar moest maken

Bob Peeters ziet geen graten in achterhouden blessure Van Eenoo: "Als de tegenstander niet communiceert..."
Foto: © photonews

Bob Peeters kon na de nederlaag tegen Beerschot niet om het feit heen dat zijn spelers momenteel minder fris zitten. Al had hij er wel oog voor, door onder meer Abrahams op de bank te zetten. De grootste verrassing was nog het ontbreken van Lukas Van Eenoo op het wedstrijdblad.

De middenvelder was al de hele week geblesseerd, maar die informatie werd binnenskamers gehouden. Of het niet jammer was dat dit niet gecommuniceerd werd? "Waarom? Moeten wij iedereen slimmer maken? Wij moeten toch ook niet alles naar buiten brengen?"

Lukas Van Eenoo
© photonews

De trainer van Westerlo vond enige geheimhouding in dit geval dus wel op zijn plaats en wijst erop dat Beerschot ook niet alles prijsgaf. "Het is de eerste keer in weken dat Beerschot geen selectie op zijn website plaatst. Dat is het spel dat gespeeld wordt. Als de tegenstander niet communiceert, moet je het zelf ook niet doen."

Momenten pakken

Veel kocht Westerlo niet voor die strategie. "Uiteindelijk hebben we er niet veel aan gehad", erkent Peeters. Ze doen er in de Kempen dus wel alles aan om punten te pakken, maar op dit ogenblik wil het niet lukken. "We zitten momenteel minder fris. Langs de andere kant gaat het om momenten pakken. Als Vetokele scoort bij zijn grote kans, krijgen we iets meer ruimte in de omschakeling. We zitten in de hoek waar de klappen vallen." 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

1e klasse B

Nieuwste reacties