beeBeerschot
wesWesterlo
1-0
Datum: 31/01/2020 20:30
Competitie: 2e klasse
Speeldag: Speeldag 24
Stadion: Olympische Stadion (Kiel)

Herbeleef Beerschot - Westerlo (2e klasse)

Volg de match tussen Beerschot en Westerlo live, samen met vele andere supporters.

Discussieer live mee! Lees 26 reacties...

Vooraf
Sowieso krijgen we een nieuwe voorlopige leider in de tweede periode, want Virton komt zondag pas in actie. De winnaar van Beerschot - Westerlo gaat voorlopig dus aan kop. Losada gaat zeker schuiven, want Vorogovskiy komt aan de aftrap in plaats van Brogno. Bob Peeters kiest voor Soumah als vervanger van de geschorste Biset.
1
Beerschot-Westerlo: 0-0
1
De bal rolt op het Kiel!
De aftrap is gegeven in deze topper in de tweede periode.
2
Prychynenko kopt een hoekschop over.
6
Westerlo kwam langs links ook al een keertje door via Brüls en Buyl, een fase die uiteindelijk werd afgevlagd voor buitenspel. Voorts is het toch vooral Beerschot dat initiatief neemt in de openingsminuten.
10
Een voorzet van Ibara zorgt even voor een heet standje. De thuisaanhang dacht een hoekschop mee te krijgen, maar het is een doeltrap voor Özer.
14
Vetokele stuit op Vanhamel
Vetokele profiteert van een misverstandje achterin bij Beerschot en is sneller op de bal dan Frans.. Vanuit een erg scherpe hoek stuit de spits op Vanhamel.
15
Vanhamel houdt ook Brüls van 0-1
Via Prychynenko komt de bal ongewild bij Brüls, die zo alleen voor Vanhamel verschijnt, maar die is met een beenveeg alweer de reddende engel voor Beerschot.
16
Op een hoekschop van Brüls komt Vetokele wel voor Vanhamel. De Angolees kopt over.
20
Een ingreep van Dewaele is nodig bij een lage voorzet in de kleine baklijn van Özer.
23
Een laag schot van Brüls gaat naast.
26
Bij die drie gevaarlijke fases rond het kwartier was het toch wel even schrikken voor de thuisploeg. Westerlo is inmiddels ook beter in de match geraakt, al laat het Beerschot nog steeds de bal.
27
Dom schiet een teruglegger ruim over.
29
Balverlies kort bij de eigen rechthoek zorgt even voor problemen bij Westerlo. Het schot van Tissoudali wordt alsnog afgeblokt.
31
Özer zet zijn vuisten tegen een hoekschop. De bal gaat richting Tissoudali, maar die trapt een gat in de lucht en moet dan een tegenstander omver lopen om een Kempense counter te voorkomen.
33
Brüls en Buyl zoeken bij een hoekschop de combinatie op. Brüls waagt zich vervolgens nog eens aan een schot en mikt opnieuw naast.
36
Bij Westerlo aarzelen ze niet om te schieten, maar het zijn eerder tamme pogingen. Deze keer laadt Keita het kanon. Ook zijn grondscherend schot mist de kracht om Vanhamel in moeilijkheden te brengen.
37
Bijna owngoal
Een owngoal van Van Den Bogaert lijkt even in de maak bij Westerlo, maar een mooie zweefduik van Özer kan dat verhinderen.
39
 Gele kaart voor Denis Prychynenko

43
Nog een paar minuten te gaan in de eerste helft. Het ziet ernaar uit dat de brilscore nog op het bord zal staan bij de rust.
44
 Gele kaart voor Bryan Van Den Bogaert



Scheidsrechter
Rust
Beerschot - Westerlo: 0-0

Wat vind je van de match? Laat het weten in de Reacties.
21:17
Nog geen doelpunten in Beerschot - Westerlo
Volop goede bedoelingen bij Beerschot, maar de voortzetting kan nog beter. Het was Westerlo dat rond het kwartier driemaal gevaarlijk was. De grootste dreiging aan de overzijde was een bijna-owngoal. Het is wachten op doelpunten.
46
Er wordt weer gevoetbald op het Kiel!
Beerschot en Westerlo zijn begonnen aan de tweede helft.
49
Bourdin rakelings naast
Westerlo komt goed weg. Bourdin breekt door en schiet rakelings voorlangs. Er komt ook nog een hoekschop aan.
52

Goal
Afgekeurd doelpunt Beerschot
Tissoudali heeft enkele schitterende bewegingen in petto, maar besluit nog af te leggen op Ibara. Die tikt binnen, maar staat duidelijk buitenspel.
53
Ibara kan de voorzet van Holzhauser slechts eventjes beroeren. Beerschot heft wel een offensief ingezet.
57
Er zit vooral meer diepgang in het spel van Beerschot en daar heeft Westerlo het toch wel lastig mee.
61
De Kempenaars zullen hopen dat het stormpje gaat liggen. Uitkijken wat het laatste halfuur precies geeft.
63
Vervangen Frederic Frans
Ingevallen Loris Brogno


64
Vervangen Christian Brüls
Ingevallen Fabien Antunes


67
Eerste wissels veelzeggend
De eerste wissels zijn veelzeggend. Losada gooit er een extra offensieve kracht bij, terwijl Bob Peeters meer greep wil krijgen op het middenveld. Het was wel niet meteen duidelijk of Brüls ergens last had.
70

Goal
Doelpunt van Loris Brogno (Onbekend Onbekend)
Holzhauser pikt een afvallende bal op. Zijn voorzet wordt ontzet in de voeten van Brogno. Die lijkt te lang te wachten om af te drukken, maar werkt dan de 1-0 alsnog tegen de netten.
72
Vervangen Abdul Keita
Ingevallen Barış Alıcı


74
Dewaele voorkomt 2-0
Tissoudali schat een diepe bal beter in dan Özer. De Nederlandse Marokkaan tikt de bal voorbij de doelman, maar Dewaele kan nog wegwerken en verijdelt zo de 2-0.
76
Tissoudali legt nog eens aan en zo moet Özer opnieuw de handen uit de mouwen steken.
78
Vervangen Prince Ibara
Ingevallen Euloge Placca Fessou


81
Het doelpunt van Brogno is echt wel verdiend voor Beerschot gezien de tweede helft. Westerlo zal op bijvoorbeeld een stilstaande fase moeten trachten nog iets terug te doen.
84
Vervangen Kurt Abrahams
Ingevallen Sava Petrov


87
Houdt Beerschot de zege vast?
Westerlo heeft in de tweede helft geen greep meer gekregen op het middenveld en het spel heeft nu ook al even stilgelegen. Veel ritme zit er dus niet meer in deze match. Trekt Beerschot de zege over de streep?
89
 Gele kaart voor Berke Özer

90
Vervangen Tarik Tissoudali
Ingevallen Brian De Keersmaecker


90+1
Het is hier nog niet gedaan, want we krijgen liefst zeven minuten extra tijd. Het spel heeft inderdaad ook wel vaak stilgelegen.
90+4
Het zijn vooral lange ballen dat Westerlo nog hanteert. Voorlopig onvoldoende om Beerschot nog in de problemen te brengen.
90+5
Een schot van Dewaele zoeft naast.


Scheidsrechter
Einde
Wat vond je van de match? Laat het weten in de Reacties.