Stadion: Stayen

Herbeleef STVV - Moeskroen (2e - promotie)

Volg de match tussen STVV en Moeskroen live, samen met vele andere supporters.

Discussieer live mee!

Stayen loopt alvast aardig vol voor deze levensbelangrijke wedstrijd, al blijven beide teams wel afhankelijk van wat er in Leuven gebeurt. De thuissupporters geloven erin, zoveel is duidelijk. In doel bij STVV moet Moris plaatsruimen voor Schollen en op het middenveld keert Schils terug uit schorsing. Bij de bezoekers één wijziging: Dog vervangt de geschorste Peyre.
1
Sint-Truiden - Royal Mouscron Peruwelz: 0-0
3
STVV gaat meteen in het offensief. Verder dan een afgeblokt schot van Schils en een hoekschop komt het echter niet.
6
Ook Moeskroen steekt de neus aan het venster maar de voorzet van Brouckaert wordt makkelijk geplukt door Schollen.
8
Op Stayen vernemen ze intussen de 0-1 voorsprong voor Eupen. Het wordt even stil hier...
10
Voorlopig veel slordigheden in het spel van beide teams. Het blijft wachten op een eerste kans.
12
Perez krijgt een uitgelezen kans om de score te openen na een hoekschop, maar Schollen pareert diens kopbal goed.
13
Stayen herleeft na de 1-1 tussenstand in Leuven. De sfeer is helemaal terug!
14
Het zijn de bezoekers die momenteel het beste van het spel hebben. Sint-Truiden heeft moeite met het zoeken naar openingen.
17
Lumanza kan de bal aannemen in de box, maar hij talmt iets te lang. Weg kans.
18
Opnieuw een kansje voor de bezoekers, maar Perez kan net niet voldoende bij de bal.
19
Ook het uitvak zit helemaal vol. De Henegouwers geloven evenzeer in de promotie. Terecht, want hun team toont zich momenteel het gevaarlijkst.
22
STVV is voor het eerst gevaarlijk: Kotysch verlengt een vrije trap goed op doel, maar Oukidjia is alert en ranselt de bal uit zijn kooi.
25
Een vrije trap vanop links van Deferm waait aan iedereen voorbij. Voorlopig moeten de Kanaries het vooral van dit soort fases hebben.
27
De thuisploeg knokt zich langzaam maar zeker meer in de wedstrijd. behalve de kopbal van Kotysch blijven ze wel ongevaarlijk.
32
Wie op Stayen scoort, heeft een virtuele promotie beet bij de 1-1 stand in Leuven, maar een doelpunt hangt hier niet meteen in de lucht.
33
Aoulad verlengt een goeie vrije trap van Edmilson op doel, maar zijn schot wordt makkelijk gepakt door Oukidjia.
34

Penalty
Penalty voor STVV
Lumanza gaat neer in de zestien en krijgt een strafschop!
34

Goal
Doelpunt van Mohammed Aoulad (Onbekend Onbekend)
Aoulad kent geen genade en brengt STVV virtueel in de hoogste klasse!
37
Kotysch duikt goed op aan de eerste paal op een hoekschop van Deferm. Zijn deviatie gaat maar net over doel van de bezoekers.
38
 Gele kaart voor Abdoulay Diaby

41
Daeseleire krijgt schuin voor doel de kans om aan te leggen, maar zijn schot sterft in de tribune.
43
 Gele kaart voor Mohammed Aoulad

Scheidsrechter
Rust
Sint-Truiden - Royal Mouscron Peruwelz: 1-0

Wat vind je van de match? Laat het weten in de Reacties.
21:21
STVV bij de rust virtueel in eerste klasse!
De Kanaries staan aan de rust op een ietwat gevleide 1-0 voorsprong. In een kansarme eerste helft waren de kansen schaars. De bezoekers toonden het meeste initiatief, maar het waren de Limburgers die op voorsprong kwamen dankzij een strafschopdoelpunt van Aoulad.
47
We zijn inmiddels begonnen aan de tweede helft. Speelt STVV straks weer op het hoogste niveau?
50
Het eerste gevaar in de tweede helft komt van de thuisploeg: Somé bedient Aoulad op de rand van de box, maar zijn schuiver is te zwak om Oukidjia te verontrusten.
51

Goal
Doelpunt van Nicolas Perez (Onbekend Onbekend)
Schollen kan het schot van Badri niet klemmen, Perez is goed gevolgd en knalt de gelijkmaker tegen de touwen.
55
Aoulad schiet een vrije trap van net buiten de zestien over doel.
60
Michel neemt een afvallende bal op de slof, maar zijn schot gaat ruim over het doel van Schollen.
63
Momenteel zijn het de Henegouwers die de bal opeisen. Kansen vloeien daar vooralsnog niet uit verder.
65
 Gele kaart voor Sébastien Pennacchio

67
Vervangen Giel Deferm
Ingevallen Grégory Dufer

67
Schollen maakt zijn misser (half) goed met een puike tussenkomst in de voeten van Diaby.
69
Komt er nog een winnaar op Stayen?
Beide ploegen zijn zichtbaar nerveus. STVV probeert het vooral over de grond terwijl Moeskroen met lange ballen zijn spitsen in stelling probeert te brengen.
71
 Gele kaart voor Stéphane Pichot

73

Goal
Doelpunt van Kévin Vandendriessche (Onbekend Onbekend)
Vandendriessche krijgt tijd en ruimte om aan te leggen en krult de bal heerlijk voorbij een kansloze Schollen in de verste hoek.