Provoost met dubbel gevoel na promotie: "Ik had in eerste klasse kunnen spelen"

Robby Morren
Robby Morren
| 1 reacties
Provoost met dubbel gevoel na promotie: "Ik had in eerste klasse kunnen spelen"
Foto: © Photonews

Vincent Provoost vierde donderdag de promotie naar eerste klasse met Moeskroen-Péruwelz. Voor de 30-jarige middenvelder was het echter een viering met een dubbel gevoel.

Door Robby Morren

Moeskroen boog een 1-0 achterstand om in een 2-4 overwinning, voldoende voor het laatste ticket richting pintjesliga. "Na de 1-0 van Sint-Truiden dachten we echt dat het heel moeilijk zou worden om alsnog te winnen. We konden het toch nog afmaken met een mooie overwinning, op onze eigen manier. De wedstrijd kon twee kanten op, je merkte ook duidelijk de spanning bij de twee teams."

Promoveren met Roeselare volgend seizoen

Provoost beukte met Moeskroen de poort naar de hoogste voetbalfdeling open, maar tekende een contract bij Roeselare, de club waar hij tussen 2008 en 2011 al voetbalde. Het zorgt voor een dubbel gevoel want hij zal de stap naar eerste klasse dus niet zetten.

"Ik voel me heel gelukkig omdat we de promotie afdwongen. Maar toch is het een beetje een dubbel gevoel omdat ik weet dat ik volgend seizoen in eerste klasse had kunnen spelen. Ach, ik ben ook gelukkig met mijn overstap naar Roeselare. Ik ga proberen hetzelfde te bereiken met Roeselare volgend seizoen", glimlacht Provoost.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws