Moeskroen-spelers: "Bedankt OH Leuven"
Robby Morren
Robby Morren
| 11 reacties
Moeskroen-spelers: "Bedankt OH Leuven"
Foto: © Photonews

De vreugde was bijzonder groot bij Moeskroen-Peruwelz, dat op het veld van STVV de poort naar eerste klasse openbeukte. "Dit is uitzonderlijk", klonk het bij verschillende spelers.

Robby Morren in Sint-Truiden

"Dit is toch wat onverhoopt, we geloofden er niet echt meer in", gaf Mohamed Dimitri toe. "We zijn wel tot het uiterste gegaan. Dit is een uitzonderlijke gebeurtenis voor de club. Ik ben enorm gelukkig, we gaan vanavond vieren. Dit is magisch."

"Het was een unieke avond met veel ambiance in het stadion. Dit is echt uitzonderlijk, we zijn allemaal ontzettend gelukkig", zo klonk het ook bij doelpuntenmaker Perez.

Bedankt Leuven

Nochtans zag het er even niet goed uit voor Moeskroen dat met een 1-0 achterstand moest gaan rusten. "We scoorden al snel na de pauze de gelijkmaker en dat gaf ons een boost. Ik denk wel dat we verdiend gewonnen zijn."

"Niet veel mensen geloofden nog in ons en we hebben hen toch maar mooi de mond gesnoerd. Het is ook knap dat OH Leuven zijn rol nog eerlijk heeft gespeeld, bedankt aan Leuven en aan iedereen van Moeskroen."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties