Speeldag: Speeldag 1
Stadion: Jan Breydel
Club kent geen problemen met Moeskroen
Tonnelier Caroline

Landskampioen Club Brugge heeft zijn start niet gemist.  De West-Vlamingen legden in de eerste helft de basis voor een simpele 2-0 overwinning.  In een overbodige tweede helft vielen geen doelpunten meer.  Opvallend was vooral de sterke prestatie van Leko.  Met een doelpunt en een assist snoerde hij de criticasters de mond. Club wordt dankzij deze overwinning meteen ook de eerste leider van de competitie.

Jan Ceulemans koos opnieuw voor Olivier De Cock op de rechtsachterpositie.  Verder waren  er geen verrassingen in het elftal van de West-Vlamingen.  Moeskroen startte met een sterk gewijzigd team in vergelijking met vorig seizoen.  Na een rustig begin van de wedstrijd was het een nieuwkomer die voor het eerste doelpunt van de competitie zorgde.  Al na twaalf minuten zorgde Leko voor de openingstreffer.  Op aangeven van Ishiaku trapte hij de 1-0 tegen de netten.  Club nam de wedstrijd nu meer in handen en na 24 minuten was het opnieuw raak.  Balaban verdubbelde met een knap doelpunt de score.  Leko nam ditmaal de rol van aangever op zich.  Twee minuten later was De Cock met een hard schot dicht bij de 3-0, maar Luzi was attent.  Ook de rebound werd gepakt door de Henegouwse goalie.  Zonder veel moeite kon Club zijn comfortabele voorsprong tot aan de rust behouden.   Alleen Custovic was nog gevaarlijk met een vrije trap.

In de tweede helft bleef de landskampioen de wedstrijd controleren.  Pogingen van Englebert en Ishiaku leverden echter geen doelpunt meer op.  De bezoekers konden ook nog een paar keer dreigen via Dugardein en Noukeu, maar Butina liet zich niet verrassen.  De laatste twintig minuten waren een maat voor niets. Moeskroen kon geen vuist meer maken, terwijl Club tevreden was met de 2-0 voorsprong.  Verheyen kreeg nog een halve kans, maar aan de stand veranderde niets meer.