Stadion: Achter de Kazerne

Herbeleef KV Mechelen - Roeselare (Jupiler Pro League)

Volg de match tussen KV Mechelen en Roeselare live, samen met vele andere supporters.

Discussieer live mee!

Roeselare-trainer Dennis Van Wijk staat voor zijn eerste opdracht. De 45-jarige Nederlander kan rekenen op een volledig fitte kern. Peter Maes kan geen beroep doen op Nong, Iddi, Geudens, Mellemans en Rossini. Scheidsrechter vanavond in het Veoliastadion is de Nederlander Richard Liesveld.
KV Mechelen: Renard Olivier, Chen Xavier, Ivens Jonas, Van Hoevelen Kenny, Asare Akwasi-Nana, Dunkovic Antun, Persoons Koen, Vrancken Wouter, Imschoot Kristof, Kielo Lezi Jean-Paul , Vleminckx Bjorn.
Roeselare: Sierens Jurgen, Dainèche Nasser, Mirvic Damir, Ouattara Sekou, Oliseh Azubuike, Hietanen Janne, Provoost Vincent, Tanghe Stefaan, Van Handenhoven Gunther, Bêtremieux Cédric, Dissa Mahamadou Mama.
 Gele kaart voor Gunther Van Handenhoven
Ook Van Handenhoven krijgt geel onder de neus geduwd, na een stevige fout op Asare
7
Roeselare begint het scherpst aan de wedstrijd, en dat mag je letterlijk opvatten. De ene fout volgt de andere op.
9
Eerste gevaar is voor de bezoekers. Een bedrijvige Dissa schiet maar Renard kan de bal rustig oprapen.
11
Gunther Van Handenhoven laat de openingsgoal liggen. Renard moet een schot uit de tweede lijn lossen. Van Handenhoven mist de rebound van dichtbij. De eerste grote kans van de wedstrijd is voor Roeselare.
15
KV probeert het evenwicht te herstellen. Zonder kansen te creëren evenwel.
17
Roeselare opnieuw erg gevaarlijk. Tanghe neemt in één tijd een voorzet van Ouatara op de slof. De bal gaat maar net naast.
20
Eindelijk eens de thuisploeg. Een schot van Persoons wordt via een Roeselare-been in hoekschop gewerkt.
21
Dunkovic komt tot een schot maar de bal gaat naast. Even druk van KV Mechelen.
22
Van Handenhoven met z'n derde opzichtige fout. De middenvelder zal moeten oppassen.
24
Een fase die de wedstrijd typeert voor de Mechelaars. Kielo-Lezi wordt goed diepgestuurd, maar de spits mist zijn controle volledig.
30
Gevaar voor Malinwa. Een voorzet van Chen wordt door Vleminckx op de bovenkant van de doellat gekopt.
35
Grootste kans van de wedstrijd. Na een hoekschop komt de bal via de kluts bij Van Handenhoven, die knalt op doel maar via Renard gaat het leer in hoekschop.
36
Opnieuw een schietkans voor de bezoekers. De bal van Tanghe gaat net naast.
39
KV heeft de steun van het thuispubliek nodig. De ploeg heeft het moeilijk. Roeselare verdient ondertussen een doelpunt.
43
Het ziet er naar uit dat we gaan rusten met 0-0.

Scheidsrechter
Rust
Roeselare kreeg in de eerste helft de beste kansen. Via Van Handenhoven liet het tot tweemaal toe de kans liggen om op voorsprong te komen. KV Mechelen speelt inspiratieloos.

Wat vind je van de match? Laat het weten in de Reacties.

Goal
Doelpunt van Kristof Imschoot (Onbekend Onbekend)
Hoekschop KV en Imschoot mag vrijstaand binnenkoppen. Een grote dekkingsfout brengt de thuisploeg vroeg in de tweede helft op voorsprong.
49

Goal
Doelpunt van Damir Mirvic (Onbekend Onbekend)
Eén minuut later. Mirvic mag, eveneens na een hoekschop, binnentrappen. Bordjes binnen de minuut in evenwicht.
52
Roeselare drukt nu door. KV hapt even naar adem.
54
Vergelijkbare fase met vorige week. Toen kwam KV ook op voorsprong (in Anderlecht), maar gleed het na de snelle gelijkmaker weg.
55
Kielo-Lezi met de kans, maar hij kraakt zijn schot.
56

Goal
Doelpunt van Janne Hietanen (Onbekend Onbekend)
1-2 voor Roeselare. Een vrije trap van Hietanen wijkt af op de muur, en gaat zo voorbij Renard.
61
Vervangen Jean-Paul Kielo Lezi
Ingevallen Joachim Mununga

62
Renard gaat goed plat op een schot van Oliseh.
64
Vervangen Kristof Imschoot
Ingevallen Julien Gorius

67
Een heet standje voor het Roeselare-doel. Zowel Vleminckx als Persoons komen echter niet tot een schot.
70
Vervangen Cédric Bétrémieux
Ingevallen Boubacar Dembélé

73
Druk van KV. Na een hoekschop haalt Persoons van ver uit. Maar de bal wordt weggezet. De lob van Gorius die erop volgt wordt gepakt door Sierens.
75
Vrancken kopt een vrije trap op Sierens. Grote kans voor de thuisploeg.
76
Vervangen Gunther Van Handenhoven
Ingevallen Ode Thompson

77
Een slotoffensief van KV. Persoons trapt naast. Kan Roeselare stand houden?
83
Een verre inworp van Vleminckx wordt naast gekopt door Vrancken.
84
KV claimt een strafschop. Daineche gaat aan Mununga hangen. Liesveld besluit niet te fluiten.