Lokeren komt heel dicht bij de openingstreffer! Een voorzet van Carevic wordt op de paal gekopt door Pavlovic.
45
Mbayo met een schot, dat afwijkt op Mirri en zo bijna in doel belandt.

Scheidsrechter
Rust
Lokeren en Bergen gaan rusten bij 0-0. Lokeren was het dichtst bij een doelpunt, maar gescoord werd er nog niet na toch een eerder matige eerste helft.

Wat vind je van de match? Laat het weten in de Reacties.
46
De tweede helft is begonnen.
47
Oris zorgt voor de eerste dreiging van de tweede helft. Copa gaat goed plat op de poging van de Bergen-spits.
48
Lokeren reageert en komt dicht bij de openingstreffer! Golan kopt, maar Buyssens keert van de lijn.
51
Carevic probeert het deze keer zelf. Hij maakt de actie maar trapt dan naast. Lokeren vergeet het af te maken.
53
Herpoel duwt een voorzet van El Mouataz van onder de lat.
58
Herpoel heeft alle moeite met een schot van Mbayo. Tambwe volgt in de rebound maar staat buitenspel.
60
Vervangen Patiyo Tambwe
Ingevallen Ahmed Touré

62
Overmeire trapt van ver en Herpoel moet weer lossen.
63
Vervangen CĂ©dric Collet
Ingevallen Mustapha Jarju

65
Jarju met een uitgelezen mogelijkheid. De aanvaller komt alleen voor Copa, maar Tiko is tijdig terug om de bal in hoekschop te werken.
71
Mohamed Dahmane haalt uit, maar besluit naast.
78
Vervangen Kevin Oris
Ingevallen CĂ©dric Roussel

81
Roussel wil zich meteen laten opmerken. Zijn schot gaat echter naast.

85
Er lijkt geen doelpunt meer te zullen vallen op Daknam. Lokeren kreeg wel kansen, maar benutte die vooralsnog niet.
87
Vervangen Mounir Diane
Ingevallen David Fleurival

90
Dahmane mag alleen voor Copa komen, maar de aanvaller van Bergen trapt voorlangs. Dit was nog de kans voor de bezoekers om te winnen.