Stadion: Guldensporenstadion

Herbeleef KV Kortrijk - KV Mechelen (Jupiler Pro League)

Volg de match tussen KV Kortrijk en KV Mechelen live, samen met vele andere supporters.

Discussieer live mee!

KV Kortrijk en KV Mechelen hebben nog eens nood aan een zege. Vooral Mechelen liet twee erg zwakke resultaten optekenen. Eerst verloor het met 7-1 bij Anderlecht en vervolgens ging het thuis onderuit tegen Roeselare.
KV Kortrijk: Mollez Peter, Fontenette Olivier, Demets Stéphane, Guedioura Adlène, De Ly Bram, Belhocine Karim, Calvo Daniel, Kums Sven, Hempte Jimmy, Bakx Istvan, Coulibaly Elimane.
KV Mechelen: Renard Olivier, Chen Xavier, Ivens Jonas, Van Hoevelen Kenny, Asare Akwasi-Nana, Persoons Koen, Vrancken Wouter, Gorius Julien, Dunkovic Antun, Vleminckx Bjorn, Mununga Joachim.
00:00
 Gele kaart voor Giuseppe Rossini

1
De wedstrijd is begonnen.
4
Renard moet ingrijpen na een uitbraak van Coulibaly.
5
Aan de overkant toont Mollez zijn kwaliteiten op een schot van Gorius.
12
Goeie actie van Mununga, die er een hoekschop uithaalt. De corner levert echter niets op.
16
Mununga gaat neer in het strafschopgebied, maar de ref ziet er geen penalty in.
21
 Gele kaart voor Koen Persoons
Koen Persoons krijgt het eerste geel van de wedstrijd en is geschorst voor de wedstrijd tegen Bergen.
24
Mollez heeft een goeie redding in huis op een vrije trap van Julien Gorius.
31
Het is hondenweer in Kortrijk en ook de spelers lijken er last van te hebben. Na een goed begin zakt de wedstrijd nu wat weg.
37
Coulibaly besluit naast. Kortrijk zo toch nog eens met wat gevaar.
38
De wind speelt zijn rol in deze wedstrijd. Een goeie bal van Gorius belandt dankzij de wind in de handen van Mollez.
42
Kums probeert Bakx weg te sturen, maar Renard zit er goed tussen.
45
Een voorzet van Fontenette wordt naast getrapt door Jimmy Hempte.

Scheidsrechter
Rust
Kortrijk en KV Mechelen scoorden in de eerste helft nog niet. Regen en wind maken het voor de 22 acteurs het er niet makkelijker op. Echt veel kansen waren er nog niet. Het is dan ook geen verrassing dat er nog niet gescoord werd.

Wat vind je van de match? Laat het weten in de Reacties.
46
De tweede helft is begonnen.
54
Een matig begin van de tweede helft. Kansen waren er nog niet en er wordt vrij slordig gevoetbald.
56
Peter Mollez moet zich tonen op een schot van Dunkovic en nadien op een kopbal van Vleminckx, maar die laatste stond buitenspel.
60
KV Mechelen blijft voor het gevaar zorgen: Vrancken trapt hard naast.