Stadion: Regenboogstadion

Herbeleef Zulte Waregem - Germinal Beerschot (Jupiler Pro League)

Volg de match tussen Zulte Waregem en Germinal Beerschot live, samen met vele andere supporters.

Discussieer live mee!

Germinal Beerschot begint aan zijn eerste wedstrijd na het tijdperk Van Veldhoven en is dringend op zoek naar punten. De Antwerpenaren wonnen echter nog nooit op verplaatsing. Zulte Waregem is ook aan een slechte reeks bezig met 0 op 9.
Zulte Waregem: Bossut Sammy, Minne Stijn, Colpaert Steve, Reina Loris, Van Nieuwenhuyze Ludwin, Matthys Tim, Roelandts Kevin, Zerdab Zahir, Meert Stijn, Mutombo Andréa, D'Haene Karel.
Germinal Beerschot: Proto Silvio, Van Dooren Kurt, Monteyne Martijn, Tormena Ederson, Peeters Rocky, Haroun Faris, Dosunmu Tosin, Vandenbergh Kevin, Monteyne Martijn, Wamfor Justice, Dheedene Didier.
1
Zulte Waregem trapt de wedstrijd op gang.
5
Germinal Beerschot krijgt een vrije trap aan de zijkant van het strafschopgebied. Kan het een eerste keer gevaarlijk zijn?
9
Matthijs wordt in de diepte gestuurd, maar moet net iets te veel wijken. Hij besluit op Silvio Proto.
12
Een rustig begin van de wedstrijd. Zulte Waregem neemt het meeste initiatief.
21
Het blijft aan de Gaverbeek een spektakelloze wedstrijd. Germinal Beerschot bouwt zekerheid in en hoopt op een snelle counter via Vandenbergh en Dosunmu
23
 Gele kaart voor Kurt Van Dooren
Fout op Minne.
25
Zerdab zwaait de bal uitstekend voor doel. Matthys komt nipt te laat.
28

Goal
Doelpunt van Kevin Vandenbergh (Faris Haroun)
Eerste kans, eerste doelpunt. Haroun tikt mooi to bij Vandenbergh, die deze keer wel kalm blijft voor doel en het leer over Bossut in doel stift.
30

Goal
Doelpunt van Kevin Vandenbergh (Onbekend Onbekend)
Twee minuten, twee doelpunten. Bossut blokt een schot van Dosunmu, maar Vandenbergh is er als de kippen bij om de 0-2 binnen te duwen.
36
Vandenbergh heeft duidelijk vertrouwen opgedaan. Hij probeert het nu van op afstand. Over doel.
38
Vandenbergh probeert het alleen, maar besluit op Bossut. Afleggen voor Dosunmu was een betere optie.

Scheidsrechter
Rust
Germinal Beerschot gaat met een 0-2 voorsprong de rust in. Zulte Waregem bracht weinig en de bezoekers trokken de wedstrijd in twee minuten naar zich toe met twee doelpunten van Vandenbergh.

Wat vind je van de match? Laat het weten in de Reacties.

53
Eerste gevaar van de tweede helft. Bossut weert een schot van Ederson af.
58
 Gele kaart voor Stijn Meert

59
Zulte Waregem gaat op zoek naar de aansluitingstreffer. Roelandts kopt naast.
62
Knappe aanval Germinal Beerschot. Vandenbergh verstuurt Haroun. D'Haene werkt zijn voorzet weg voor de neus van Dosunmu.
64
Dosunmu omspeelt de ver uitgekomen Bossut, maar moet dan te ver uitwijken. De Nigeriaan trapt de bal over doel.
65
Silvio Proto houdt Germinal Beerschot twee keer recht. Eerst met een parade op een schot van Subotic, een minuut later met een uitstekende reflex op een poging van Roelandts. Vooral Roelandts had moeten scoren.
72
Vervangen Steve Colpaert
Ingevallen Janis Coppin

74

Goal
Doelpunt van Tim Matthys (Onbekend Onbekend)
Matthys brengt Zulte Waregem terug in de wedstrijd. Hij lobt het leer over Proto in doel.