Volg de match tussen KV Mechelen en Standard live, samen met vele andere supporters.

Discussieer live mee!
00:00
Er is eerst nog een minuut stilte, die niet door iedereen gerespecteerd wordt.

Standard moet op bezoek bij KV Mechelen. Zit de Europese wedstrijd nog in de benen van de Rouches of worden ze voorlopig leider? KV Mechelen zit niet meteen in zijn beste periode, maar de komst van de kampioen maakt mogelijk wel extra krachten los.
KV Mechelen: Renard Olivier, Chen Xavier, Ivens Jonas, Van Hoevelen Kenny, Asare Akwasi-Nana, Biset Maxime, Dunkovic Antun, Grondin David, Mununga Joachim, Persoons Koen, Vleminckx Bjorn.
Standard: Aragon Espinoza Rorys Andres, Camozzato Marcos, Dante Bonfim, Goreux Reginal, Onyewu Oguchi, Sarr Mohamed, Nicaise Benjamin, Witsel Axel, De Camargo Igor, Jovanovic Milan, Mbokani Dieumerci.
1
De wedstrijd is begonnen.
2
Een schot van Dunkovic wordt gepareerd door Espinoza.
4
Een schot van Dunkovic wordt nu afgeblokt. De thuisploeg is baas in de eerste minuten.
5
KV Mechelen dwingt al de tweede hoekschop van de wedstrijd af.
6
De corner levert niets op.
7
Uitbraak van Standard, maar het schot van Jovanovic wijkt af.
14
KV Mechelen is aardig aan de wedstrijd begonnen. Nieuwe kansen blijven voorlopig uit.
19
De wedstrijd is ondertussen weer in evenwicht.
23
Espinoza zit eerst naast de bal, maar uiteindelijk heeft hij het leer toch klemvast.
26
 Gele kaart voor Marcos Camozzato
De eerste gele kaart van de wedstrijd is voor Marcos na een lichte duw.
32
Een gevaarlijke counter van Standard, maar Jovanovic wacht te lang om de bal te geven aan Mbokani.
34
Een hard schot van Mununga wordt gepareerd door Espinoza.
38
Een schot van Mbokani wordt in hoekschop geduwd door Renard.
39
Onyewu kopt een hoekschop over.
40
Een heel knap schot van Nicaise wordt in hoekschop getikt door Renard.
41
De hoekschop levert geen gevaar op. Standard blijft wel in de aanval.
43
Een schot van Vleminckx gaat naast.
45
Bjorn Vleminckx kopt een hoekschop hard over.

Scheidsrechter
Rust
Het wordt nog een lastige tweede helft voor Standard. De Rouches zullen hun handen vol hebben als ze nog de drie punten willen pakken op het veld van KV Mechelen.

Wat vind je van de match? Laat het weten in de Reacties.
46
De tweede helft is begonnen.
51
Een schot van Biset gaat meters naast.
55
Mununga verlengt een vrije trap van Grondin over doel.
57
Een goeie voorzet van Chen richting Vleminckx, maar Onyewu brengt redding met het hoofd.
57
Koen Persoons trapt hard naar doel, maar Espinoza redt uitstekend. KV Mechelen drukt, Standard moet terug.
59
De Camargo kopt een voorzet van Goreux naast.
60
De Camargo kopt nipt over de kooi van Renard.
63
Renard lost een vrije trap van Goreux, maar zonder gevolgen.
65
Een kopbal van Persoons gaat voorlangs.
68
De wedstrijd kan alle kanten uit. Nu volgt er weer een vrije trap voor KV Mechelen.
68
De vriej trap van Grondin wijkt af in hoekschop.
70
Goreux strooit met foute passes. Hij speelt een ongelukkige wedstrijd.
72
Vervangen Réginal Goreux
Ingevallen Landry Mulemo

Goreux zat niet in de wedstrijd en wordt vervangen door Mulemo.
73
Van Hoevelen trapt over de kooi van Espinoza.
74
 Gele kaart voor Oguchi Onyewu

77
 Gele kaart voor Benjamin Nicaise

80
Komt er nog een winnaar of blijft het 0-0?
82
De Camargo trapt ruim over en naast.
85
 Gele kaart voor Milan Jovanovic

85
De vrije trap van Jovanovic gaat in de muur.
85
Een vrije trap op een aantrekkelijke plaats voor Standard.
86
KV Mechelen komt heel goed weg. Mbokani krijgt de bal net niet voorbij doelman Renard.