Stadion: Guldensporenstadion

Herbeleef KV Kortrijk - Roeselare (Jupiler Pro League)

Volg de match tussen KV Kortrijk en Roeselare live, samen met vele andere supporters.

Discussieer live mee!

Kortrijk en Roeselare spelen een belangrijke derby. Vooral Roeselare kan de punten dringend gebruiken. De bekerwinst tegen Club Brugge heeft de West-Vlamingen alvast vertrouwen gegeven. Kortrijk heeft een ijzersterke thuispreputatie en wil die graag vanavond bevestigen.
KV Kortrijk: Mollez Peter, Verbrugghe Brecht, Fontenette Olivier, De Ly Bram, Belhocine Karim, Calvo Daniel, Oussalah Mustapha, Kums Sven, Kouyate Cheikhou, Bakx Istvan, Coulibaly Elimane.
Roeselare: Sierens Jurgen, Oliseh Azubuike, Mirvic Damir, Huyghebaert Jeremy, Van Loo Anthony, Ten Heuvel Arturo, Provoost Vincent, Perisic Ivan, Gommans Harrie, MacDonald Sherjill, BĂȘtremieux CĂ©dric.
1
De wedstrijd is begonnen.
7
Het belooft een pittige wedstrijd te worden. Kansen zijn er voorlopig nog niet.
15

Goal
Doelpunt van Karim Belhocine (Onbekend Onbekend)
Kortrijk heeft aan een kans genoeg om te scoren. Een vrije trap van Belhocine gaat mooi over het muurtje, buiten bereik van doelman Sierens.
25
Het is wachten op een antwoord van Roeselare op de vroege treffer van Belhocine.
32
Eindelijk dan toch eens Roeselare, maar het schot van Ten Heuvel gaat hoog over.
40
Roeselare slaagt er niet in om kansen af te dwingen. Kortrijk houdt de bezoekers zo makkelijk onder controle.
41
Eindelijk krijgt Roeselare een echte kans. Bétrémieux trapt ze echter voorlangs.
44
 Gele kaart voor Azubuike Oliseh

45
Kortrijk krijgt twee minuten in blessuretijd nog een strafschop. De ref zag een overtreding van Oliseh, wij niet echt.
45

Goal
Doelpunt van Sven Kums (Onbekend Onbekend)
Sven Kums zet de penalty om en Kortrijk zit zo op rozen.

Scheidsrechter
Rust
Kortrijk is erg efficiënt en leidt daarom aan de rust met 2-0. De eerste kans (een vrije trap) was meteen raak voor de thuisploeg. Vlak voor de rust trof Sven Kums ook raak vanaf de stip.

Wat vind je van de match? Laat het weten in de Reacties.