Stadion: Stade Maurice Dufrasne (Sclessin)

Herbeleef Standard - FCV Dender EH (Jupiler Pro League)

Volg de match tussen Standard en FCV Dender EH live, samen met vele andere supporters.

Discussieer live mee!

Standard kan profiteren van de nederlaag van Anderlecht vrijdag tegen Cercle Brugge. De Rouches spelen thuis tegen Dender. Op papier dus een haalbare kaart voor Standard. Maar wordt het ook zo makkelijk als het lijkt? Het antwoord kennen we vanaf 20 uur.
Standard: Aragon Espinoza Rorys Andres, Onyewu Oguchi, Mikulic Tomislaw, Da Silva Alexandre, Dalmat Wilfried, Defour Steven, Witsel Axel, Mangala Eliaquim, Jovanovic Milan, De Camargo Igor, Mbokani Dieumerci.
FCV Dender EH: Berthelin Cedric, Deflandre Eric, Wiggers Michael, Neva Samuel, Burgel Xavier Frederico, Jacobs Steven, De Storme David, De Pever Daan, Saintini Rudy, Aganovic Admir, Mvemba Fabrice.
1
De wedstrijd is begonnen.
3
Aganovic verschijnt oog in oog met Espinoza, maar hij werkt zwak af.
4

Goal
Doelpunt van Milan Jovanovic (Eliaquim Mangala)
Standard staat al op voorsprong Milan Jovanovic tikt de voorzet van Mangala aan de eerste paal binnen.
6

Owngoal
Owngoal van Oguchi Onyewu: -
Oguchi Onyewu werkt een voorzet ongelukkig in eigen doel en zo staat Dender weer gelijk.
10
Standard moet zich herstellen na dat onverwacht tegendoelpunt.
13
Een schot van Igor De Camargo gaat over het doel van Berthelin.
22
Standard kan niet imponeren. De wedstrijd is voorlopig niet van een hoogstaand niveau.
27
Dender klungelt in de defensie en Mbokani verovert de bal. De Congolees kan de kans echter niet afmaken.
30

Goal
Doelpunt van Dieumerci Mbokani (Onbekend Onbekend)
Deze keer mist Mbokani niet. Na een knappe pass van Dalmat werkt de aanvaller prima af en brengt Standard zo weer op voorsprong.
31

Goal
Doelpunt van Daan De Pever (Admir Aganovic )
Daan De Pever brengt Dender meteen weer langszij. Aganovic kopt een voorzet door en De Pever trapt alleen voor Espinoza binnen: 2-2.
36
 Gele kaart voor Frederico Burgel Xavier

38
 Gele kaart voor Daan De Pever

43
We naderen de rust. Standard klom al twee keer op voorsprong, maar gaf het telkens weer weg.

Scheidsrechter
Rust
Standard en Dender gaan rusten bij een 2-2 stand. De Rouches kwamen twee keer op voorsprong, maar telkens stelde Dender een minuut later alweer gelijk. Standard weet dus wat het te doen staat in de tweede helft.

Wat vind je van de match? Laat het weten in de Reacties.
45
Jovanovic nog met een schot, maar dat gaat over.
46
De tweede helft is begonnen.
48
Standard is gretig uit de kleedkamers gekomen.
49
 Gele kaart voor Rudy Saintini

58
Een schot van Destorme mist de juiste richting.
59

Goal
Doelpunt van Steven Defour (Onbekend Onbekend)
Steven Defour krult een vrije trap heel mooi binnen. Standard staat opnieuw op voorsprong.