Stadion: Stade Edmond Leburton

Herbeleef Tubeke - Sporting Lokeren (Jupiler Pro League)

Volg de match tussen Tubeke en Sporting Lokeren live, samen met vele andere supporters.

Discussieer live mee!

Vanavond staat Tubeke tegenover Sporting Lokeren. De bezoekers staan op de 7e plaats in het klassement en de thuisploeg staat momenteel op de 15e plaats.
Tubeke: Ardouin Nicolas, Barisic Josip, Beynié Romain, Neels Grégoire, Vandelannoite Jason, Dufer Grégory, Forschelet Gérald, Haydock Alan, Musumbu Mvuezolo Muscal, Villano Vittorio, Perbet Jérémy.
Lokeren: Copa Barry Boubacar, Bouabé Ali, Doll Olivier, Dupré Frederic, El Mouataz Hassan, Carevic Mario, M'Bayo Marcel, Pavlovic Nebosja, Tiko Tshilola Tshinyama, Golan Omer, Maazou Ouwo Moussa.
00:00
De wedstrijd is begonnen.
00:00
De onvermijdelijke Maazou scoorde zijn 14e van dit seizoen.
14
Eerste kans is voor de bezoekers. Golan komt net tekort om een doorgekopte hoekschop in doel te verwerken.
16
Tubeke krijgt ook een kans via Beynié, maar deze trapt van dichtbij over de kooi van Copa.
28
De thuisploeg krijgt een uitstekende kans om op voorsprong te komen, maar Perbet kopt tegen de lat. Hier komen de bezoekers uit het Waasland goed weg.
36
 Gele kaart voor Ali Bouabé

44

Goal
Doelpunt van Moussa Maazou (Onbekend Onbekend)

Scheidsrechter
Rust
We gaan koffie drinken met een 0-1 ruststand. Deze stand is tegen de gang van het spel in, want de thuisploeg kreeg de kansen om op voorsprong te komen. De onvermijdelijke Maazou scoorde zijn 14e doelpunt van het seizoen en zorgt ervoor dat zijn ploeg met 0-1 de rust in gaat.

Wat vind je van de match? Laat het weten in de Reacties.
46
Tweede helft begint.
46
Vervangen Marcel Mbayo
Ingevallen Ertan Demiri

52
De thuisploeg gaat op zijn elan door van de eerste helft en krijgt nu ook aan het begin van de tweede helft kansen. Het ontbreekt de spelers aan efficiëntie en koelbloedigheid. Perbet krijgt een kans, maar is te verrast om de bal in doel te schieten.
60
Het veld wordt te drassig om combinatievoetbal voor de dag te brengen. De thuisploeg probeert de bakens te verzetten, maar de bezoekers kunnen stand houden.