Stadion: Regenboogstadion

Herbeleef Zulte Waregem - Club Brugge (Jupiler Pro League)

Volg de match tussen Zulte Waregem en Club Brugge live, samen met vele andere supporters.

Discussieer live mee!

Club Brugge wil de overwinning tegen KV Mechelen bevestigen met een nieuwe zege tegen Zulte Waregem. Blauw-zwart heeft ook dringend een goeie reeks nodig, zo beseft ook Jacky Mathijssen. Club kan wel niet rekenen op Wesley Sonck, die geblesseerd is.
Zulte Waregem: Bossut Sammy, Minne Stijn, Colpaert Steve, Van Nieuwenhuyze Ludwin, Taravel Jérémy, Roelandts Kevin, Nfor Webnje Ernest, Matton Thomas, Leye Mbaye, Berrier Franck, D'Haene Karel.
Club Brugge: Stijnen Stijn, Evens Bernt, Klukowski Michaël, Dirar Nabil Safi, Akpala Joseph, Vargas Aranguren Ronald Alejandro, Kruska Marc-André, Capon Brecht, De Mets Gertjan, Alcaraz Antolin Viveros, Odjidja Ofoe Vadis.
00:00
De minuut stilte was indrukwekkend. We zijn nu klaar voor de aftrap.
00:00
De wedstrijd begint met een minuut stilte ter nagedachtenis van het drama in Dendermonde.
1
De wedstrijd is begonnen.
4

Goal
Doelpunt van Franck Berrier (Mbaye Leye)
De eerste kans is meteen raak. Franck Berrier krijgt de bal van Leye en hij trapt tussen de benen van Stijnen binnen.
6
Brecht Capon krijgt een goeie mogelijkheid, maar zijn kopbal gaat hoog over.
8
Club dringt aan. Bossut houdt met twee reddingen de thuisploeg overeind. Eerst redt hij een schot van Vargas en nadien pareert de doelman een schot van Kruska.
15
De wedstrijd valt stil. Zulte Waregem probeert de wedstrijd te controleren.
20
De Mets redt de meubelen voor Zulte Waregem voor groot gevaar kan zorgen.
21
Na een contact met Evens blijft Kevin Roelandts liggen. Zijn blessure lijkt ernstig.
23
Een schotje van Vargas belandt in de handen van Bossut.
25
Zulte Waregem dwingt een hoekschop af.
26
De bal blijft hangen in het strafschopgebied bij de corner, maar uiteindelijk heeft Stijn Stijnen het leer.
27
Een harde vrije trap van Klukowski gaat net te hoog.
33
 Gele kaart voor Ludwin Van Nieuwenhuyze
Van Nieuwenhuyze haalt de doorgebroken Vargas en krijgt terecht geel van Gumienny.
34
Een vrije trap van Klukowski gaat naar de tweede paal, maar Bossut duwt de bal in hoekschop.

40
Een hoekschop van Berrier wordt over doel gekopt door Nfor.
41
Mooie actie van Nabil Dirar. Hij maakt de bal ongrijpbaar en trapt dan op de lat.

Scheidsrechter
Rust
Er is werk aan de winkel voor Club Brugge. Blauw-zwart gaat met een achterstand de rust in na een vroeg doelpunt van Franck Berrier. Kan Club zich herstellen in de tweede helft?

Wat vind je van de match? Laat het weten in de Reacties.
45
Een behoorlijk schot van Vadis dat naast de kooi van Bossut gaat.

48
Joseph Akpala krijgt de bal van Vadis, maar zijn schot wordt goed gered door Bossut.
49
 Gele kaart voor Karel D'Haene
D'Haene krijgt geel en is zo de volgende wedstrijd geschorst.
51
Club zet Zulte Waregem vast op eigen helft.
53
 Gele kaart voor Ronald Vargas

54
Hoekschop voor Club Brugge, dat Zulte Waregem nu nog amper de tijd geeft om te ademen.
55
Bernt Evens kopt de hoekschop naast.
56
Een erg gevaarlijke counter van Zulte Waregem: Leye geeft de bal mee aan Berrier, maar Stijn Stijnen redt prima.
61

Goal
Doelpunt van Mbaye Leye (Franck Berrier)
Opnieuw een vlijmscherpe counter van Leye en nu is het wel raak. Mbaye Leye mag alleen op stijnen af en werkt prima af: 2-0 voor Zulte Waregem.
70
Bossut redt een schot van Vadis. Eindelijk nog eens een kans voor Club Brugge.
71
Vervangen Vadis Odjidja
Ingevallen Daniël Chavez

75
Een vrije trap van Berrier gaat niet zo ver over doel.
76

Goal
Doelpunt van Antolin Alcaraz (Onbekend Onbekend)
Na een hoekschop blijft de bal hangen in het strafschopgebied. Eerst redt Bossut nog, maar in de rebound kan Alcaraz toch scoren. Club heeft nog een kwartier voor de gelijkmaker.
79
Club Brugge zet druk. Nu weer een hoekschop voor blauw-zwart.
81

Goal
Doelpunt van Ernest Nfor (Kevin Roelandts)
Ernest Nfor beslist de wedstrijd. Een pass van Roelandts komt bij hem terecht neemt de bal in één tijd op de slof: 3-1.
84
Stijn Stijnen voorkomt erger voor Club Brugge. Hij redt schitterend een vrije trap van Berrier.
84
 Gele kaart voor Antolin Alcaraz

89
Vervangen Mbaye Leye
Ingevallen Janis Coppin

Mbaye Leye krijgt een applausvervanging. Het was mogelijk zijn laatste wedstrijd voor Zulte Waregem, want de spits staat in de belangstelling van een Russische club.