Club Brugge neemt het vanavond tegen Tubeke. Club verkeert in een crisis, dus is puntenverlies absoluut uit den boze. Blauw-zwart speelt vanavond niet enkel voor de drie punten en de eer, maar ook voor het vel van trainer Jacky Mathijssen. Zonder winst lijkt het lot van Mathijssen definitief beslecht.
Club Brugge: De Vlieger Geert, Klukowski Michaël, Alcaraz Antolin Viveros, Simaeys Jeroen, Vermeulen Jörn, Daerden Koen, Kruska Marc-André, Dirar Nabil Safi, Odjidja Ofoe Vadis, Akpala Joseph, Chavez Castillo Daniël.
Tubeke: Ardouin Nicolas, Vandelannoite Jason, Barisic Josip, Haydock Alan, Dufer Grégory, Musumbu Mvuezolo Muscal, Forschelet Gérald, Beynié Romain, Neels Grégoire, Villano Vittorio, Perbet Jérémy.
Meteen een goede kans voor Club Brugge, maar de hoek is net te scherp voor Chavez.
Club is baas in de eerste tien minuten, maar het blijft bij steriele druk.
29
Club Brugge slaagt er niet in Tubeke onder druk te zetten. Blauw-zwart zal zich echt wel moeten herpakken, wil het vanavond de punten thuis houden.
30
Dan toch eens Brugs gevaar. Nabil Dirar gaat neer in de zestien en claimt terecht een penalty, maar krijgt hem niet.
32
 Gele kaart voor Vadis Odjidja

36
Vervangen Joseph Akpala
Ingevallen Elrio Van Heerden

De geblesseerde Joseph Akpala gaat eruit voor Elrio Van Heerden.
43

Goal
Doelpunt van Daniël Chavez (Antolin Alcaraz)
De ban is dan toch gebroken. Alcaraz speelt knap Chavez aan, die goed afwerkt en Club op 1-0 brengt.

Scheidsrechter
Rust
We gaan rusten bij een 1-0 voorsprong voor Club Brugge. Blauw-zwart speelde een zwakke eerste helft, maar een doelpunt van Chavez vlak voor rust bracht de thuisploeg toch op voosrprong.

Wat vind je van de match? Laat het weten in de Reacties.
46
De tweede helft is afgetrapt.
51
Koen Daerden is twee keer heel dicht bij de 2-0. Eerst komt hij net tekort op een goede voorzet van Elrio Van Heerden, een halve minuut later kopt hij onbegrijpelijk naast.
54
Ook Daniel Chavez is dicht bij de dubbele voorsprong. De aanvaller aarzelt echter net iets te lang en geeft zo Jason Vandelannoite de kans om terug te komen.

63
Opnieuw een goede schietkans voor Daniel Chavez, maar de aanvaller kraakt zijn schot.
70

Goal
Doelpunt van Nabil Dirar (Elrio Van Heerden)
Nabil Dirar brengt Club Brugge dan toch op 2-0. De middenvelder werkt een knappe actie van blauw-zwart, via Koen Daerden en Elrio Van Heerden, perfect af.
77
Vervangen Vittorio Villano
Ingevallen Dos Santos Ferreira Thiago

78

Goal
Doelpunt van Koen Daerden (Elrio Van Heerden)
Club Brugge drukt door. Na alweer een knappe actie van Elrio Van Heerden komt de bal bij Koen Daerden, die zijn derde kans wél afmaakt. 3-0.
84
Vervangen Koen Daerden
Ingevallen Roy Meeus

86
Vervangen Nabil Dirar
Ingevallen Brecht Capon

De sterke Nabil Dirar krijgt een applauswissel. In zijn plaats komt Brecht Capon.
90

Goal
Doelpunt van Valeri Sorokin (Onbekend Onbekend)
Valeri Sorokin weet de eer van de bezoekers nog te redden. Hij lijkt de eindstand vast te leggen op 3-1.