Volg de match tussen KV Kortrijk en Standard live, samen met vele andere supporters.

Discussieer live mee!

KV Kortrijk: Mollez Peter, Verbrugghe Brecht, Kouyate Cheikhou, Lahaye Tristan, De Ly Bram, Calvo Daniel, De Beule Davy, Kums Sven, Belhocine Karim, Oussalah Mustapha, Coulibaly Elimane.
Standard: Aragon Espinoza Rorys Andres, Onyewu Oguchi, Mikulic Tomislaw, Camozzato Marcos, Mangala Eliaquim, Dalmat Wilfried, Nicaise Benjamin, Defour Steven, Witsel Axel, Jovanovic Milan, Mbokani Dieumerci.
1
Een voorzet van Lahaye wordt onderschept door Espinoza. De aanval van Kortrijk mocht er zijn.
1
De wedstrijd is begonnen. Standard speelt vanavond in het blauw, Kortrijk in het rood.
5
Kortrijk neemt het initiatief in de aanvangsfase.
5
Een flauwe kopbal van Coulibaly wordt heel makkelijk gepakt door Espinoza.
12
De studieronde is nog volop bezig. Er gebeurt nauwelijks wat.
20
Defour stuurt Mbokani diep, maar Mollez is eerder op de bal.
23
Mangala kopt een vrije trap van Defour zeer ver naast.
26
Het tempo ligt te laag bij Standard. Kansen blijven voorlopig ook uit.
32
 Gele kaart voor Marcos Camozzato

32
Jovanovic geeft de bal in de loop van Mbokani, maar doelman Mollez duikt goed in de voeten van de Congolees.
33
Milan Jovanovic gaat nu zelf naar doel, maar Mollez redt zijn schot. De Serviër werd wel gehinderd door Belhocine.
35
Coulibaly gaat naar in het strafschopgebied na een licht contact met Witsel. Ref Verbist ziet er geen graten in.
41
De eerste helft valt zwaar tegen. Het is hopen op een doelpuntje dat de wedstrijd misschien kan openbreken.
42
De thuisploeg dwingt twee hoekschoppen op rij af.
43
Een counter van Standard met de snelle Dalmat. De Fransman verkiest om zelf te trappen en Mollez pakt zonder veel problemen. De vrijstaande Defour aan de overkant was een betere optie.

Scheidsrechter
Rust
Na een zeer zwakke eerste helft gaan we rusten bij 0-0. Als Standard de drie punten willen pakken, zal het tijdens de rust een gedaanteverwisseling moeten ondergaan.

Wat vind je van de match? Laat het weten in de Reacties.
46
De tweede helft is begonnen. Ondertussen is het beginnen regenen in Kortrijk. Dat is geen goed nieuws voor de grasmat.
52
Kortrijk krijgt de eerste kans na de pauze. Oussalah zet zich goed door, maar besluit dan op Espinoza.
54
Sven Kums met een prima pass richting Coulibaly, maar Espinoza redt prima.
57
 Gele kaart voor Milan Jovanovic

62
Mangala kopt een hoekschop naast de kooi van Mollez.
62
Een vrije trap van Defour gaat via de muur in hoekschop.
64
 Gele kaart voor Axel Witsel
Na een zware tackle krijgt Witsel geel. Zo mist hij de wedstrijd tegen Tubeke volgende week en kan hij dus de week nadien aantreden in de topper tegen Anderlecht.
67
Mbokani zet voor, maar Jovanovic kan net niet bij de bal. Standard houdt er wel een hoekschop aan over.
67
Peter Mollez houdt Kortrijk recht. Mangala kopt door naar Onyewu, maar de kopbal van hem wordt uitstekend gepareerd door Mollez.
67
En opnieuw Peter Mollez! Opnieuw kopt Onyewu prima, maar de redding is al even schitterend.
68
Standard krijgt nu plots de kansen. Mollez redt nu een gevaarlijk schot van Witsel. Nicaise stond in de rebound buitenspel.
69
Vervangen Axel Witsel
Ingevallen Réginal Goreux

Reginal Goreux komt in de plaats van Axel Witsel, die niet zijn beste wedstrijd speelde.
69

Goal
Doelpunt van Milan Jovanovic (Wilfried Dalmat)
Standard scoort dan toch. Milan Jovanovic kopt de voorzet van Wilfried Dalmat onhoudbaar binnen: 0-1.
70
Vervangen Karim Belhocine
Ingevallen Anthony Bartholome

72
Mollez pakt een vrije trap van Steven Defour.
73
Opnieuw krijgt Onyewu een reuzekans, maar hij kopt naast.
78
Een voorzet van Mangala wordt nog heel gevaarlijk en Mollez moet de bal in hoekschop tikken.
80
Kortrijk komt dicht bij de gelijkmaker. Espinoza lost een bal, maar Onyewu werkt weg en nadien gaat het leer naast.
81
Espinoza heeft zich geblesseerd bij de vorige actie van Kortrijk. Hij krijgt verzorging.