Volg de match tussen KV Mechelen en KAA Gent live, samen met vele andere supporters.

KV Mechelen: Biebauw Wouter, Chen Xavier, Van Hoevelen Kenny, Biset Maxime, Grondin David, Gorius Julien, Mununga Joachim, Persoons Koen, Vleminckx Bjorn, Van Dessel Romeo, Imschoot Kristof.
AA Gent: Jorgacevic Bojan, De Roeck Jonas, Grondin Christophe, Maric Milos, Ljubijankic Zlatan, Smolders Tim, Custovic Adnan, Wils Stef, Hanstveit Erlend, Leye Mbaye, Rosales Roberto.
1
Allaerts fluit de wedstrijd op gang.
4
AA Gent zorgt voor de eerste dreiging in de wedstrijd. Doelman Wouter Biebauw brengt redding met de vuisten op een schot van Grondin.
10

Goal
Doelpunt van Björn Vleminckx (Joachim Mununga)
Bjorn Vleminckx treft meteen raak! Op voorzet van Mununga kopt hij de bal voorbij doelman Jorgacevic.
17

Goal
Doelpunt van Adnan Custovic (Onbekend Onbekend)
Mechelen heeft maar zes minuten kunnen genieten van de voorsprong. Met een afstandsschot van 20m scoort Custovic de gelijkmaker. Doelman Biebauw gaat niet helemaal vrijuit.
25
Een aangename wedstrijd tot dusver. Beide ploegen spelen aan een hoog tempo. KV Mechelen toont tot nu toe de meest aanvallende intenties.
27
Een hoekschop voor Mechelen levert Gent de kans op een counter op. Het schot van Ljubijankic kan Biebauw niet verontrusten.
28
Gent komt er stilaan meer en meer uit. Ljubijankic brengt Custovic in stelling maar de KVM-defensie voorkomt een doelpoging van de spits.
30
De partij is mooi in evenwicht. Het gaat goed heen en weer.
38

Goal
Doelpunt van Zlatan Ljubijankic (Christophe Grondin)
Grondin schilderde de bal perfect op het hoofd van Ljubijankic. Bieubauw al voor de tweede keer geklopt.
40
Dat tweede doelpunt van Gent kwam ietwat uit de lucht vallen. De laatste tien minuten was het tempo in de partij wat gezakt.

Scheidsrechter
Rust
In een leuke eerste helft herstelde AA Gent onmiddelijk de snelle voorsprong van Mechelen. Na de gelijkmaker hadden de Buffalo's het overwicht. Voor KVM liggen er wel mogelijkheden op de rechterflank, waar Mununga tegenstrever Hanstveit regelmatig in de wind zet.

Wat vind je van de match? Laat het weten in de Reacties.
46
Tweede helft is onderweg.
49
Stef Wils begaat overduidelijk hands in de eigen zestien. Dé kans voor Mechelen om op gelijke hoogte te komen.
50

Goal
Doelpunt van Björn Vleminckx (Onbekend Onbekend)
Vleminckx plaatste de bal hard in het midden van het doel. Jorgacevic was kansloos.
53
 Gele kaart voor Adnan Custovic

53
Tweede penalty binnen drie minuten voor KVM! Mununga werd onderuit getrokken in het strafschopgebied en gaat nu zelf achter de bal staan.
54

Goal
Doelpunt van Joachim Mununga (Onbekend Onbekend)
Ook Mununga verschalkt Jorgacevic door de penalty rechtdoor te trappen. We zijn tien minuten ver in de tweede helft en Malinwa heeft de partij volledig op zijn kop gezet: 3-2.
55
Op het eerste zicht leek er niet veel aan de hand bij de trekfout op Mununga. Dit zal Michel Preud'homme niet plezieren.
58

Goal
Doelpunt van Mbaye Leye (Roberto Rosales)
Het is 3-3! Mbaye Leye brengt de stand weer in evenwicht in deze onwaarschijnlijke partij. Rosales slingerde de bal voor doel en aan de tweede paal stak de Senegalees tegenstander Chen de loef af. Met een fantastische duik kopte hij de bal overhoeks binnen. Schitterende partij!
60
De toeschouwers zullen het zich niet beklagen dat ze vanavond naar het Veoliastadion zijn afgezakt. Onmogelijk om in te schatten wie met de punten gaat lopen Achter de Kazerne.
64
Kans op een stilstaande fase voor de bezoekers. De vrije trap van Custovic sterft echter in de Mechelse muur.
67
Gorius probeert het nog eens voor Mechelen. Na een mooie controle trapt hij onmiddellijk in de draai. De bal gaat echter ver naast.
72
Ondanks het hoge tempo in de eerste helft staan beide ploegen nog steeds met hun basiselftal op het veld.
73
Grondin gaat neer in de zestien. Allaerts lijkt echter niet geneigd om zijn derde penalty van de avond te fluiten en laat begaan.
77
 Gele kaart voor Zlatan Ljubijankic

79
Gent voert de druk op. Na twee vrije trappen dwingen de Buffalo's een corner af, maar dat brengt niets op. Het lijkt bij 3-3 te blijven.
80
Vervangen Kristof Imschoot
Ingevallen Giuseppe Rossini

84
Leye dwingt na een knappe actie nog eens een corner af. Gent lijkt nog het meeste kans te maken op de volle buit.
90
Vervangen Björn Vleminckx
Ingevallen Wouter Vrancken

De geblesseerde Vleminckx wordt naar de kant gehaald. Vrancken mag nog welgeteld twee seconden meedoen want Allaert fluit onmiddellijk af.