Stadion: Schiervelde

Herbeleef Roeselare - Bergen (Jupiler Pro League)

Volg de match tussen Roeselare en Bergen live, samen met vele andere supporters.

Discussieer live mee!

Zodadelijk bekampt hekkensluiter Roeselare Bergen, de nummer zeventien in de stand, in een ware degradatietopper. Winst is een must voor de thuisploeg, die dan de kloof met Bergen zou dichten. Bij verlies mag Roeselare zijn ticket naar de tweede klasse al boeken.
Roeselare: Sierens Jurgen, Mirvic Damir, Lazarevic Mladen , Huyghebaert Jeremy, Van Loo Anthony, Provoost Vincent, Perisic Ivan, Dequevy Joerie, Dissa Mahamadou Mama, MacDonald Sherjill, Ten Heuvel Arturo.
Bergen: Herpoel Frédéric, Jay Frédéric, Mirri Roberto, Ragued Hocine, Migliore Francesco, Collet Cédric, Buyssens Ludovic, Jarju Mustapha, Fleurival David, Cordaro Alessandro, Gueye Moussa.
1
We zijn vertrokken op Schiervelde.
4
Eerste enorme kans voor de thuisploeg. MacDonald gaat alleen op Herpoel af maar stift de bal op de dwarsligger. Ei zo na 1-0.
5
Opnieuw Roeselare. Perisic neemt een afgeweken bal meteen op de slof, maar treft wederom de paal. Bergen had hier al 2-0 in het krijt kunnen staan.
10
Reuzenkans voor Bergen. Gueye komt oog in oog te staan met Sierens maar mist het doel.
16
De storm is even gaan liggen in Roeselare, na een furieus begin van de thuisploeg.
19
 Gele kaart voor Jeremy Huyghebaert

21
MacDonald doet Bergen pijn. De Nederlander zet zichzelf knap door op de linkerkant, maar zijn voorzet bereikt geen medespeler.
24
 Gele kaart voor Moussa Gueye
Onnodig handspel van Gueye wordt met geel bestraft.
27
MacDonald blijft voor gevaar zorgen. Dissa kan zijn voorzet niet volledig beroeren.
34
 Gele kaart voor Mladen Lazarevic
Dom handspel van Lazarevic. Burie haalt voor de derde maal een gele kaart boven.
38
Opnieuw een uitgelezen kans voor Gueye! De Bergen-aanvaller is echter iets te overhaast en trapt de bal naast de kooi van Sierens.
43
Een klein mirakel dat er nog steeds geen doelpunt is gevallen in deze wedstrijd. Ten Heuvel test nu de vuisten van Herpoel vanuit de tweede lijn. Geen probleem voor de Bergen-doelman.
45
 Gele kaart voor Roberto Mirri

Scheidsrechter
Rust
Roeselare was de gevaarlijkste ploeg in deze eerste helft. MacDonald en Perisic troffen echter beiden het doelhout. Bergen kreeg echter via Gueye ook al twee uitgelezen mogelijkheden. Alles ligt nog open voor de tweede helft in deze aangename degradatietopper.

Wat vind je van de match? Laat het weten in de Reacties.
46
Roeselare moet in deze tweede helft ABSOLUUT op zoek naar een driepunter!
47
Roeselare toont zich voor het eerst in de tweede helft. Wie anders dan MacDonald schiet de bal over. Het lot van Roeselare in de Jupiler Pro League lijkt in de handen van de Nederlander te liggen.
56
MacDonald legt de bal nog eens klaar voor Dequevy, maar de thuisploeg kan de weg naar het doel maar niet vinden.
59

Goal
Doelpunt van Ivan Perisic (Arturo Ten Heuvel)
Perisic zet Roeselare op voorsprong! Dit kon natuurlijk niet uitblijven voor de thuisploeg. De corner van Ten Heuvel belandde op het hoofd van Perisic die via Jay de bal tegen de netten prikte.
62

Goal
Doelpunt van Mustapha Jarju (Onbekend Onbekend)
Jarju mag aanleggen vanaf elf meter na een overtreding van Ten Heuvel op Jay. De spits van Bergen laat deze kans niet liggen. Alles te herdoen voor de thuisploeg.
65
Vervangen Arturo Ten Heuvel
Ingevallen Gunther Van Handenhoven

66

Goal
Doelpunt van Alessandro Cordaro (CĂ©dric Collet)
Onwaarschijnlijke ommekeer op Schiervelde! Na een snelle uitbraak van Jarju legt Collet vanop links de bal klaar voor Cordaro, die aan de tweede paal de 1-2 scoort. Roeselare op zeven minuten van de hemel naar de hel!
72
 Gele kaart voor FrĂ©dĂ©ric Jay

75
MacDonald met een knappe kopstoot, maar Herpoel staat paraat. De tijd begint stilaan te dringen voor de thuisploeg.
81
Vervangen Moussa Gueye
Ingevallen Mohammed Fadel Brahami

82
Het lijkt over en uit voor Roeselare. Tenzij er nog iets verandert, vergroot Bergen de kloof naar zes punten.
85
Vervangen Alessandro Cordaro
Ingevallen Steven De Pauw

86

Goal
Doelpunt van Mladen Lazarevic (Gunther Van Handenhoven)
2-2! Lazarevic kopt een hoekschop van Van Handenhoven tegen de touwen! Kan Roeselare het tij nog keren?
89

Goal
Doelpunt van Ivan Perisic (Onbekend Onbekend)
Ongelooflijk! Perisic bezorgt zijn club nog de broodnodige driepunter! Onwaarschijnlijke terugkeer van Roeselare. Het behoud in eerste lijkt weer haalbaar voor de thuisploeg.
90
Wat een prachtig doelpunt van Perisic! Met een volley op een voorzet van weer Van Handenhoven blijven de punten op Schiervelde!