Westerlo: De Winter Yves, Vanaudenaerde Günther, Corstjens Wouter, Van Kerckhoven Nico, Farssi Rachid, Modubi Michael, Zelenka Lukáš, Adams Mozes, Delen Jef, Dekelver Dieter, Obiora Odita Emanuel.
Club Brugge: Stijnen Stijn, Geraerts Karel, Simaeys Jeroen, Alcaraz Antolin Viveros, Klukowski Michaël, Dirar Nabil Safi, Kruska Marc-André, Odjidja Ofoe Vadis, Daerden Koen, Akpala Joseph, Dahmane Mohamed.
Stijnen moet meteen ingrijpen. Club wacht geen makkelijke klus vanavond.
8
Een afgeweken schot van Odita levert een hoekschop op voor Westerlo.
8
Wouter Corstjens krijgt de beste kans van de wedstrijd. De verdediger van Westerlo tikt de bal tegen de paal.
9
Dieter Dekelver verschijnt voor doel, maar Alcaraz brengt met een goeie tackle redding.
14
Club Brugge heeft Yves De Winter in het eerste kwartier nog niet echt aan het werk kunnen zetten.
20
Het is voorlopig wachten op kansen.
26
Wat een matige eerste helft. Kansen zijn er niet.
28
Het schot van Farssi wordt gekeerd door Alcaraz.
32
Jef Delen met een prima voorzet, maar opnieuw is het Alcaraz die redding brengt voor de aanstormende Odita.
33
Odita draait zich vrij en schiet dan over.
36
Koen Daerden blijft geblesseerd liggen. Is hij opnieuw lang onbeschikbaar?
37
De schade bij Daerden lijkt mee te vallen.
41

Goal
Doelpunt van Joseph Akpala (Mohamed Dahmane)
De eerste kans voor Club is meteen raak. Joseph Akpala duwt een hoekschop van Dahmane binnen: 0-1 voor Club Brugge.
43
Dekelver brengt de bal tot bij Odita, maar opnieuw brengt Alcaraz redding. Hij speelt een enorm sterke eerste helft.
45+1
 Gele kaart voor Karel Geraerts
Geraerts krijgt terecht geel na een overtreding op Delen.
45+3
Een vrije trap van Adams belandt in de Brugse muur.

Scheidsrechter
Rust
Club Brugge gaat rusten met een voorsprong. Blauw-zwart had genoeg aan één kans. Voor het overige was het een matige eerste helft. Westerlo kreeg eigenlijk de beste kansen.

Wat vind je van de match? Laat het weten in de Reacties.
46
De tweede helft is begonnen.
47
Nabil Dirar met de actie, maar hij besluit naast.
47
Kans voor Westerlo: Odita trapt echter voorlangs.
51
Een schotje van Dekelver wordt makkelijk opgeraapt door Stijnen.
55
Vervangen Jef Delen
Ingevallen Tom Van Imschoot

Jef Delen is geblesseerd en wordt vervangen door Van Imschoot.
56
Beterschap is er niet merkbaar in de tweede helft. Wat een flauwe wedstrijd.
57
Een gevaarlijke voorzet wordt door Vanaudenaerde onschadelijk gemaakt.
59
Terwijl Westerlo voor de rust nog degelijk voetbal liet zien, is dat nu al veel minder.

70
Odita krijgt een vrije kopkans, maar hij raakt de bal niet goed. Zo kan Stijnen makkelijk pakken.
73

Goal
Doelpunt van Emanuel Obiora Odita (Onbekend Onbekend)
De eerste echte goeie uitgespeelde kans van de tweede helft levert een doelpunt op. Odita rondt de mooie aanval af: 1-1.
75
Aan de overkant krijgt Akpala een goeie kans, maar hij besluit over en naast.
79
Odita mag opnieuw vrij inkoppen, maar kopt nog naast. Wat een kans!
80
Vervangen Marc-André Kruska
Ingevallen Ronald Vargas

81
Invaller Vargas stelt De Winter meteen op de proef. De doelman redt prima.