Volg de match tussen Charleroi en Bergen live, samen met vele andere supporters.

Charleroi: Laquait Bertrand, Kéré Mahamoudou, Defays Frank, Oulmers Abdelmajid, Joneleit Torben, Gregoire Christophe, Miceli Damien, Camus Fabien, Nboyo Ilonbe , Chabaud Sébastien, Habibou Mahamadou.
Bergen: Herpoel Frédéric, Jay Frédéric, Mirri Roberto, Dzidic Ivica, Migliore Francesco, Cordaro Alessandro, Collet Cédric, Jarju Mustapha, Fleurival David, Ragued Hocine, Gueye Moussa.
Een gekraakt schot van Gueye gaat vrij ver naast de kooi van Laquait.
9
Goeie actie van Ragued, maar zijn schot belandt over. Voorlopig is het Bergen dat de kansjes krijgt.
11
Herpoel moet plat op een schot van Mboyo. Meteen de eerste dreiging van de thuisploeg.
20
Een schot van Grégoire brengt Herpoel niet in de problemen.
28
Herpoel bokst een vrije trap van Gregoire weg. Waar blijven de grote kansen?
30

Goal
Doelpunt van Ilombé Mboyo (Onbekend Onbekend)
Mboyo brengt Charleroi op voorsprong. Habibou stuurt de aanvaller diep. Mboyo speelt vervolgens Herpoel uit en trapt vanuit een scherpe hoek binnen: 1-0.
31
Joneleit kopt een hoekschop in de handen van Herpoel. Charleroi lijkt gelanceerd.
34
Nu staat Habibou aan het kanon, maar de bal gaat naast.
35

Goal
Doelpunt van Abdelmajid Oulmers (Onbekend Onbekend)
Herpoel duikt goed in de voeten van Habibou, maar Oulmers is in de rebound gevolgd en maakt er 2-0 van. Charleroi zit op rozen.
38
Cordaro krijgt een goeie kans, maar hij besluit in de handen van Laquait. Hier zat meer in.
39
Daar is Oulmers al opnieuw, maar nu trapt hij naast.
42
Laquait redt prima na een schot van Fleurival. Bijna was daar de aansluitingstreffer!

Scheidsrechter
Rust
Charleroi gaat met een comfortabele voorsprong de rust in. Een behoorlijk sterke eerste helft van de thuisploeg die beloond werd met twee goals. Benieuwd wat Bergen nog kan in de tweede helft.

Wat vind je van de match? Laat het weten in de Reacties.
46
De tweede helft is begonnen.
53
Een voorzet van Cordaro wordt bijna gevaarlijk, maar Laquait redt de meubelen voor Charleroi.
55
 Gele kaart voor David Fleurival

56
Vervangen David Fleurival
Ingevallen Mohammed Fadel Brahami

Kan Brahami misschien voor de ommekeer zorgen?
60
Vervangen SĂ©bastien Chabaud
Ingevallen Orlando Dos Santos Costa

67
Brahami zorgt zowaar even voor gevaar. Zijn schot gaat echter tegen de binnenkant van de paal.
69
Vervangen Ivica Dzidic
Ingevallen Steven De Pauw

70

Goal
Mboyo beslist met zijn tweede doelpunt van de avond definitief de wedstrijd: 3-0.
71
Al bij al toch een matige tweede helft. Charleroi houdt de match wel goed onder controle.