Volg de match tussen Sporting Lokeren en KAA Gent live, samen met vele andere supporters.

Lokeren: Copa Barry Boubacar, Doll Olivier, Strul Avi, Ziv Yoav, El Mouataz Hassan, Carevic Mario, Overmeire Killian, Tiko Tshilola Tshinyama, Pavlovic Nebosja, Golan Omer, Maazou Ouwo Moussa.
AA Gent: Jorgacevic Bojan, Hanstveit Erlend, De Roeck Jonas, Wils Stef, Myrie Roy, Smolders Tim, Grondin Christophe, Maric Milos, Ruiz Gonzalez Bryan, Ljubijankic Zlatan, Leye Mbaye.
De wedstrijd is begonnen.
5
Het is wachten op een eerste kans in deze wedstrijd.
10
Leye gaat neer in het strafschopgebied, maar volgens ref Saadouni is het geen penalty.
12
Omer Golan probeert het met een omhaal, maar de spits van Lokeren raakt de bal niet goed.
21
De Roeck krijgt de eerste goeie kans, maar hij kopt naast de kooi van Copa.
29
Een schot van Smolders levert geen gevaar op. Het is toch nog steeds wachten op echt grote kansen.
38
Beide teams maken er een zeer flauwe eerste helft van.
39
 Gele kaart voor Milos Maric
Milos Maric krijgt de eerste gele kaart van de wedstrijd wegens een schwalbe.
45+1
 Gele kaart voor Mbaye Leye

45+1
 Gele kaart voor Yoav Ziv

Scheidsrechter
Rust
0-0 is de meer dan logische ruststand na een zeer matige eerste helft. Kansen waren er nauwelijks, op spektakel hoefden we niet te rekenen. Hopelijk verandert het spelbeeld in de tweede helft.

Wat vind je van de match? Laat het weten in de Reacties.
46
De tweede helft is begonnen.
49
Milos Maric met een goeie actie, maar trapt dan in het zijnet. Hier waren andere opties.
51
Copa haalt een voorzet van Ruiz uit de lucht. Voorlopig is de tweede helft toch iets aangenamer dan de eerste.
55
 Gele kaart voor Zlatan Ljubijankic

55
Een prima redding van Jorgacevic op een vrije trap van Carevic. Lokeren houdt er een hoekschop aan over.
56
De hoekschop levert niks op.
57
Ruiz trapt hoog over. Zwak van de Costa Ricaan.
60
De Roeck legt terug op Ruiz, maar deze keer trapt hij naast.
63
Maazou werkt een voorzet van Overmeire binnen, maar de goal wordt afgekeurd voor buitenspel.
63
 Gele kaart voor Moussa Maazou
Maazou protesteert net iets te fel en krijgt geel.
67
Een volley van Golan belandt op Jorgacevic. Lokeren neemt het heft in handen.
70
Nu Carevic met een goed schot. De bal gaat een metertje naast.
72
Vervangen Milos Maric
Ingevallen Roberto Rosales

74
 Gele kaart voor Mario Carevic
Carevic krijgt terecht geel na een stevige fout op Ruiz.
79

Goal
Doelpunt van Roberto Rosales (Bryan Ruiz)
Ruiz legt af op Roberto Rosales en die laatste brengt Gent gevleid op voorsprong: 0-1 voor de bezoekers.