Doelpunt van Kenny Thompson (Onbekend Onbekend)
Meteen een doelpunt, eerste aanval van de wedstrijd.
Tubeke meteen gewaarschuwd door de vroege tegentreffer. Komt het deze vroege opdoffer te boven?
AA Gent haalt duidelijk de voet van het gaspedaal. Tubeke valt niet massaal aan.
15
Myrie kopt een hoekschop net naast de kooi van Ardouin. Het blijft 1-0.
19
Wie dacht aan een veelbelovend kijkstuk door de vroege treffer van Thompson komt voorlopig bedrogen uit. Na de vroege 1-0 valt er maar bitter weinig meer op te merken.
24
Gent breekt nog eens uit. Leye brengt de bal tot bij Smolders. De Tubeke-defensie redt de meubelen net voor Smolders kan uithalen op doel.
28
Tubeke stuit op een sterke verdediging. AA Gent blijft domineren maar komt amper aan doelrijpe kansen.
31
Ljubijankic zet zich goed door. Hij zet de bal scherp voor doel. Niemand kan er bij.
34
 Gele kaart voor Nicolas Ardouin

36

Goal
Doelpunt van Bryan Ruiz (Onbekend Onbekend)
Strafschop makkelijk afgerond door Ruiz.
40
Vervangen Roberto Rosales
Ingevallen Frank Boeckx

40
 Rode kaart voor Bojan Jorgacevic
Jorgacevic tackelde Dajic buiten de rechthoek na geknoei in de Gent-defensie.
42
Wat een slot van de eerste helft. Tubeke mag nog meer dan een hele helft met een mannetje meer de score alsnog proberen om te buigen.

Scheidsrechter
Rust
We gaan rusten met een 2-0 voorsprong voor de thuisploeg. Een knap en vroeg doelpunt van Thompson kreeg pas laat in de eerste helft een vervolg. Ruiz bracht op strafschop de thuisploeg op 2-0. Gent moet nog een hele helft stand houden met zen tienen. Tubeke kan hier gebruik van maken, al lijkt Gent matuur genoeg om de wedstrijd lam te leggen.

Wat vind je van de match? Laat het weten in de Reacties.
46
Peter Vervecken heeft de tweede helft op gang gefloten.
46
Vervangen Quinton Fortune
Ingevallen Valeri Sorokin

Enige wissel tijdens de rust.
49
Voorlopig krijgen we een voorzichtig begin van de tweede helft te zien. Het numerieke verschil valt nauwelijks op te merken.
54
Uitstekende kans op de aansluitingstreffer. Alan Haydock mag uithalen op doel. Boeckx was geklopt maar Smoje keert de bal van de lijn.
54
De bezoekers zoeken zich een weg doorheen de sterke organisatie van de Buffalo's. Jammer genoeg zonder het minste resultaat.
56
AA Gent probeert er nog eens uit te komen maar eveneens zonder resultaat. De thuisploeg domineert opnieuw en lijkt op zoek naar een derde treffer.
61

61
Vervangen Grégory Dufer
Ingevallen Jérémy Perbet

Cartier kiest volop voor de aanval.
65
Gent lust op zijn lauweren. Tubeke lijkt stilaan in de wedstrijd te komen.
70
Vervangen Zlatan Ljubijankic
Ingevallen Erlend Hanstveit

71
De wedstrijd kent een dipje. Tubeke spartelt machteloos tegen het blok 'Gent'. Goede combinaties blijven uit waardoor we niet van een waardige wedstrijd kunnen spreken.
75
Tubeke lijkt uitgesparteld. De Gentse defensie geeft geen kick.
79
Eindelijk eens een poging voor de bezoekers. Een voorzet zweeft naar het hoofd van Vandelannoite. Een Gentse verdediger kaapt de bal tijdig weg voor het hoofd van de Tubekenaar.