Volg de match tussen KRC Genk en FCV Dender EH live, samen met vele andere supporters.

Kan RC Genk nog eens voor een vlotte thuiszege zorgen? Of heeft de trainerswissel van Ronny Van Geneugden geen effect bij de Limburgers?
Racing Genk: Verhulst Davino, Matoukou Eric, Carlos Pinto Chaves Joao, Anele Ngongca, Daeselaire Dimitri, Huysegems Stein, Barda Elyaniv, Toth Balazs, Ogunjimi Marvin, De Mul Tom, Vossen Jelle.
FCV Dender EH: Berthelin Cedric, Deflandre Eric, Neva Samuel, Blondelle Siebe, Zukanovic Ervin , Sanchez Davolio Francisco Paco, Smajic Sulejman, Burgel Xavier Frederico, De Storme David, Saintini Rudy, Aganovic Admir.
1
We zijn onderweg in de Cristal Arena.
3
De Storme kopt een Limburgse vrije trap op zijn eigen doellat. Dender komt hier goed weg.
7
Dender toont zich voor het eerst in het strafschopgebied van Genk maar De Storme verspeelt de bal.
10
João Carlos test nog eens de reflexen van Berthelin. De doelman en alweer de lat brengen redding. Genk dwong al evenveel kansen af als in de hele bekerwedstrijd tegen Lierse.
10
De Mul dwingt Berthelin tot de eerste goede redding van de avond na een vrije trap.
17
 Gele kaart voor Eric Matoukou
Matoukou ontvangt het eerste karton van de avond na een te late tackle op Saintini.
23
De eerste fluitconcerten circuleren al in de Cristal Arena. Genk neemt de voet van het gaspedaal en dat zint de supporters duidelijk niet.
24
Vervangen Rudy Saintini
Ingevallen Dimitrija Lazerefski

Het ziet er naar uit dat Matoukou Saintini effectief van het veld heeft geschopt. Lazerefski is zijn vervanger.
29
Vossen vindt Barda, maar die besluit zwak op doel.
33
Huysegems haalt nog eens uit voor de thuisploeg, maar zijn schot lijkt nergens naar.
35
Barda probeert dan maar een strafschop uit te lokken, maar de scheidsrechter trapt er niet in.
39
Soetaers loopt zich al warm langs de lijn voor Genk.
44
 Gele kaart voor Ervin Zukanovic

44

Goal
Doelpunt van Tom De Mul (Elyaniv Barda)
Mooi opgezette aanval van de Limburgers. Barda houdt de bal goed vast en steekt op het goede moment door naar De Mul, die niet twijfelt en ineens uithaalt.

Scheidsrechter
Rust
Genk krijgt dan toch nog waar het recht op heeft: een voorsprong. De thuisploeg begon goed, maar verzwakte al snel. Na de rust kunnen de Limburgers hun supporters misschien nog eens verwennen.

Wat vind je van de match? Laat het weten in de Reacties.
46
Vervangen Ngongca Anele
Ingevallen David Hubert

46
We beginnen aan de tweede periode. Hubert komt in de ploeg voor Genk.
50

Goal
Doelpunt van Tom De Mul (Onbekend Onbekend)
Berthelin komt nog goed tussenbeide bij een kopstoot van Barda, maar de rebound van De Mul is er te veel aan.
52
De vlotte combinaties komen er plots uit bij de thuisploeg.
53
Barda krijgt een uitgelezen mogelijk op de 3-0, maar mist in twee keer.
58
Matoukou verzuimt op De Mul zijn hattrick aan te bieden en knalt recht op Berthelin.
63
Verhulst moet voor het eerst optreden in de tweede helft op een vrije trap van de bezoekers.
66

Goal
Doelpunt van Jelle Vossen (Tom De Mul)
De Mul bedient op vrije trap Vossen, die knap binnenschiet in één tijd: 3-0.
68

Goal
Doelpunt van Admir Aganovic (Onbekend Onbekend)
Verhulst reageert gepast op een schot van Sanchez, maar Aganovic is goed gevolgd. Kan Dender nog voor een stunt zorgen?
69
Vervangen Marvin Ogunjimi
Ingevallen Adam Nemec

75
Net zoals in de eerste helft, valt de partij weer wat stil. Genk laat het initiatief aan Dender, dat via Aganovic nog eens dreigt.
77
Huysegems met een enorme mogelijkheid, maar Berthelin gooit net op tijd zijn hele lijf in de strijd.