Volg de match tussen FCV Dender EH en Cercle Brugge live, samen met vele andere supporters.

Discussieer live mee!
00:00
Bijna halverwege de tweede helft valt er nog steeds geen opwinding te melden.

Voor beide ploegen zou een overwinning welkom zijn. Dender heeft de punten hard nodig in de degradatiestrijd. Cercle is na een mindere reeks dan weer afgezakt naar de tiende stek in het klassement.
FCV Dender EH: Berthelin Cedric, Deflandre Eric, Neva Samuel, Burgel Xavier Frederico, De Petter Steven, Sanchez Davolio Francisco Paco, Blondelle Siebe, Smajic Sulejman, De Storme David, Saintini Rudy, Aganovic Admir.
Cercle Brugge: Verbist Bram, Viane Denis, Portier Anthony, Boi Frederik, Prince Nyoni Vusumuzi, Buffel Thomas, Serebrennikov Sergiy, Sergeant Tony, Iachtchouk Oleg, De Smet Stijn, Gombami Honour.
1
We zijn vertrokken voor de eerste helft.
5
Beide ploegen tasten duidelijk nog wat af in dit voorzichtig begin van de wedstrijd.
11
Buffel probeert een aanval op poten te zetten, maar speelt de bal verkeerd in.
13
Eerste kleine opschudding in de wedstrijd. Aganovic beroert een verloren voorzet met de hand. Allaerts grijpt niet in.
17
Laks verdedigen van Neva levert een schietkans op voor Iachtchouk en Cercle. Zo'n mogelijkheden zou je de clubtopschutter beter niet geven.
22
Eindelijk eens een doelpoging van de thuisploeg. Fred krijgt een schietkans voorgeschoteld door Nyoni, maar trapt hard naast.
26
Cercle toont geduld en bouwt stap voor stap op. Dat komt het tempo van de wedstrijd echter niet ten goede.
31
Nyoni probeert het eens van op afstand na een hoekschop van De Smet, maar hoog over.
32
Saintini zet Verbist voor de eerste keer echt aan het werk.
34
Dender neemt het heft stilaan in handen. Verbist beleeft voorlopig nog wel een rustige avond.
37
Buffel probeert het eens, maar zijn schot mist het kader.
41
Destorme stelt Verbist nog eens op de proef. Goede redding van de Cercle-doelman.
42
Iachtchouk gaat op Berthelin af, die het schot van de Oekraïner via zijn zitvlak uit het doel weert.
45+1
Smajic zorgt voor het slotakkoord van deze eerste helft. Zijn inzet mist echter de kooi van Verbist.

Scheidsrechter
Rust
0-0 aan de pauze. Beide ploegen begonnen afwachtend, maar nadien ging de partij wel goed op en neer. Veel kansen leverde dat echter niet op.

Wat vind je van de match? Laat het weten in de Reacties.
46
De spelers beginnen aan de tweede helft.
50
De tweede helft begint net zoals de eerste: slaapverwekkend.
58
De tweede helft sleept zich verder. Er viel nog geen enkele kans te noteren. Destorme wordt diep gestuurd, maar stond buitenspel.
68
Halverwege de tweede helft valt er nog altijd niets te melden
70
Vervangen Stijn De Smet
Ingevallen Dominic Foley

73
Nyoni zorgt voor het eerst sinds lang voor een doelpoging, maar mikt over.
77
 Gele kaart voor Samuel Neva
Neva beroert de bal met zijn hand en ontvangt een gele kaar van Allaerts.
79
Sylla wordt meteen op Verbist afgestuurd door Destorme, maar die komt gepast tussenbeide. De beste kans na de rust tot nu toe.