berBergen
kvmKV Mechelen
0-1
36' Giuseppe Rossini (pen)
Datum: 11/04/2009 20:00
Speeldag: Speeldag 29
Stadion: Stade Charles Tondreau

Herbeleef Bergen - KV Mechelen (Jupiler Pro League)

Volg de match tussen Bergen en KV Mechelen live, samen met vele andere supporters.

Discussieer live mee!

Welkom vanavond in het Charles Tondreau stadion. De thuisploeg zal het vandaag zonder Mirri, Cavallo en Slaiki moeten stellen wegens blessure.
Voor Maes kan hij terug beroep doen op Biset maar Malinwa zal het zonder Mununga Asare moeten doen want hij mag toekijken van de kant. Onze scheidsrechter voor vanavond is Raf Bylois.
Bergen: Herpoel Frédéric, De Pauw Steven, Jay Frédéric, Migliore Francesco, Buyssens Ludovic, Collet Cédric, Cordaro Alessandro, Jarju Mustapha, Okkonen Antti, Ragued Hocine, Gueye Moussa.
KV Mechelen: Renard Olivier, Chen Xavier, Van Hoevelen Kenny, Asare Akwasi-Nana, Biset Maxime, Gorius Julien, Imschoot Kristof, Vrancken Wouter, Nong Aloys, Rossini Giuseppe, Vleminckx Bjorn.
1
De thuisploeg heeft de aftrap gedaan. De eerste 45 minuten zijn van start.
5
We hebben nog niet veel gezien in de eerste minuten. Bergen heeft wel het balbezit.
6
De eerste hoekschop was voor de thuisploeg maar levert helemaal geen gevaar op.
8
Er is zeer weinig sfeer hier in het stadion. Naar schatting zijn er zo'n 900 supporters bij KV Mechelen aanwezig bij Bergen laten ze het afweten.
10
Eerste keer komt Malinwa maar Rossini wordt onterecht teruggefloten voor buitenspel.
12
Het veld ligt er enorm slecht bij vandaag. Het tempo is nog ondermaats op dit moment.
13
Diane kan de bal goed tot bij Cordaro brengen maar zijn voorzet gaat in hoekschop. De hoekschop levert geen gevaar op.
16
De thuisploeg neemt het meeste initiatief.
17
Eerste trap op doel van Goreux maar zijn schot gaat ver naast het doel.
18
Vrije trap van Asare die de lange bal geeft waar Vrancken de bal bijna voorbij Herpoel kan koppen maar de kopbal ging net naast.
21
 Gele kaart voor Giuseppe Rossini
Gorius gaat mooi binnen door naar Rossini die neer gaat in de 16 meter maar hij krijgt de vrije trap tegen en geel voor schwalbe.
22
Rossini heeft zijn zesde gele kaart van het seizoen en hij zal de volgende wedstrijd niet meespelen.
27
Knal van Diane. Doelman Renard bokst de bal snel weg.
30
Het eerste half uur is voorbij. De wedstrijd is matig met maar zeer weinig kansen. De score is nog steeds 0-0.
31
Diane gaat recht met zijn arm in het gezicht van de Limburger Vrancken maar kan zonder problemen verder.
35
We krijgen een strafschop voor KV Mechelen. Het is een beetje te onduidelijk waarom juist.
36

Goal
Doelpunt van Giuseppe Rossini (Onbekend Onbekend)
Een slechte trap maar voldoende om de bal onder Herpoel te trappen.
40
Nog vijf minuten voor de rust. KV Mechelen heeft een voorsprong kunnen maken. Wat gaat de thuisploeg nog doen?
45+2
Nog een knal van Asare maar in de handen van Herpoel. Laatste actie van de eerste helft.

Scheidsrechter
Rust
De eerste helft zit erop. De wedstrijd was in het voordeel van de thuisploeg gestart met het meeste gevaar maar de wedstrijd bleef zeer rustig. Na iets meer dan een half uur spelen krijgen de bezoekers een penalty waar Rossini hem tegen de netten trapt. Bergen hierna volledig van slag en heeft zich niet meer laten zien. Wij gaan rusten met een 0-1 voorsprong voor Malinwa.

Wat vind je van de match? Laat het weten in de Reacties.
46
Malinwa heeft de aftrap gegeven voor de tweede helft.

47
KV Mechelen gaat direct aanvallen met een voorzet van Nong die net te scherp was voor Rossini.
51
Na 5 minuten spelen stond het bijna 1-1. Renard kan net een bal op tijd weg werken voordat Jay de bal kan binnen koppen.
53
Vrancken krijgt een mooie bal aangespeeld van Asare. Zijn voorzet naar Rossini gaat in hoekschop.
55
 Gele kaart voor Jeroen Mellemans
Overtreding op Gueye.
56
Vrije trap voor Bergen maar de bal werd over gekopt.
64
De wedstrijd is wat stilgevallen. De bezoekers houden zich in en houden stand.