Stadion: Schiervelde

Herbeleef Roeselare - KRC Genk (Jupiler Pro League)

Volg de match tussen Roeselare en KRC Genk live, samen met vele andere supporters.

Discussieer live mee!

Roeselare kan in de degradatiestrijd opnieuw een schitterende zaak doen. De West-Vlamingen pakten in de jongste vier wedstrijden tien punten. RC Genk verloor met 1-4 van Westerlo en heeft dus wat goed te maken. Afwachten of dat lukt op Schiervelde zonder Barda en De Mul.
Roeselare: Sierens Jurgen, Oliseh Azubuike, Lazarevic Mladen , Huyghebaert Jeremy, Van Loo Anthony, Tanghe Stefaan, Provoost Vincent, Perisic Ivan, Dequevy Joerie, Dissa Mahamadou Mama, MacDonald Sherjill.
Racing Genk: Verhulst Davino, Cornelis Hans, Carlos Pinto Chaves Joao, Hubert David, Anele Ngongca, Vossen Jelle, Pudil Daniel, Tormena Ederson, Huysegems Stein, De Mul Tom, Ogunjimi Marvin.
1
De wedstrijd is begonnen.
2

Goal
Doelpunt van Sherjill MacDonald (Mahamadou Mama Dissa)
Roeselare begint de wedstrijd met een voorsprong! Dissa legt breed voor MacDonald en de Nederlander werkt prima af.
7
Verhulst werkt de bal slecht weg, maar Tanghe kan niet echt profiteren. Hij trapt naast.
10
Roeselare heeft duidelijk de beste start genomen.
16
Roeselare dwingt al een tweede hoekschop op rij af.
16
Bij de tweede hoekschop maakt Perisic hands.
19
Joao Carlos kan niet goed bij een vrije trap van Hans Cornelis. De reactie van Genk blijft voorlopig uit.
24
Prima aanval van Roeselare. Na een hakje van MacDonald krijgt Dissa de kans, maar Verhulst brengt redding.
30
Gevaarlijke vrije trap van Tanghe. Roeselare houdt er een hoekschop aan over.
31
De hoekschop levert niets op.
34
Racing Genk zal toch meer moeten brengen, wil het nog minstens langszij komen.
37
Een schot van Hubert wordt afgeblokt en Sierens kan vrij makkelijk pakken.
44
Verhulst komt uit doel, MacDonald kan bijna profiteren maar besluit naast.

Scheidsrechter
Rust
Roeselare gaat met een verdiende voorsprong de rust in. Het had zelfs al 2-0 kunnen zijn. Een vroeg doelpunt van MacDonald zette de thuisploeg op voorsprong en die staat er nog steeds.

Wat vind je van de match? Laat het weten in de Reacties.
46
Roeselare zorgt meteen voor gevaar. MacDonald trapt, Verhulst gaat goed plat.
46
Vervangen Jelle Vossen
Ingevallen Daniel Tözser

46
De tweede helft is begonnen.
48
Een schot van Perisic gaat een meter of twee naast.
51
 Gele kaart voor Anthony Van Loo

56
Genk slaagt er ook in de tweede helft niet in om indruk te maken.