Volg de match tussen Anderlecht en FCV Dender EH live, samen met vele andere supporters.

Anderlecht: Schollen Davy, Van Damme Jelle, Deschacht Olivier, Juhasz Roland, Wasilewski Marcin, Polak Jan, Biglia Lucas, Gillet Guillaume, Boussoufa Mbark, De Sutter Tom, Chatelle Thomas.
FCV Dender EH: Berthelin Cedric, Wittesaele Dieter, Wiggers Michael, Mvemba Fabrice, Blondelle Siebe, De Petter Steven, Saintini Rudy, Zukanovic Ervin , De Storme David, Sylla Norman, Sanchez Davolio Francisco Paco.
1
De wedstrijd is begonnen.
2
Het eerste gevaar is van de bezoekers. Een slechte pass van Juhasz belandt in de voeten van Wittesaele. Zijn schot wordt afgeblokt in hoekschop.
5
Een eerste keer Anderlecht. Gillet kopt via de grond over. De middenvelder had hier beter kunnen schieten.
7
Mooie aanval van paars-wit. Chatelle brengt voor tot bij De Sutter, maar die mist zijn schot en besluit ver over.
11
Boussoufa probeert het met een afstandsschot. Berthelin pakt eenvoudig.
13
Boussoufa nu met een listig afstandsschot. Berthelin bokst weg.
16
Sanchez zwaait een vrije trap voor doel, Schollen bokst probleemloos weg.
17
 Gele kaart voor Marcin Wasilewski
Fout op Saintini.
17
Boussoufa gaat neer op de rand van de zestien, maar krijgt geen strafschop.
17
Opnieuw Sanchez. Deze keer waait zijn schot over doel.
22
Wiggers maakt het zijn eigen doelman moeilijk en duwt het leer bijna in eigen doel. De verdediger kan net op tijd ontzetten.
23
Chatelle kapt zich mooi voorbij Blondelle. Berthelin bokst zijn schot weg.
28
Schollen moet Anderlecht een eerste keer rechthouden. Hij gaat goed plat op een poging van Sylla.
33
Gillet neemt een afvallende bal meteen op de voet, maar besluit heel ver naast. Anderlecht vindt geen openingen in de versterkte verdediging van Dender.
38

Goal
Doelpunt van Tom De Sutter (Thomas Chatelle)
De Sutter kopt Anderlecht uit het niets op voorsprong. Na een mooie lange pass van Polak kopt hij een voorzet van Chatelle tegen de netten.
40

Goal
Doelpunt van Marcin Wasilewski (Thomas Chatelle)
De Denderse muur is gesloopt. Wasilewski kopt een hoekschop van Chatelle voorbij Berthelin.
42

Goal
In vier minuten zet Anderlecht Dender op een 3-0 achterstand. Na een snelle tegenaanval duwt De Sutter het leer mooi naast Berthelin. Aangever was voor de derde keer op rij Thomas Chatelle.
44
 Gele kaart voor Steven De Petter
Fout op Boussoufa.
45
Boussoufa bijna met de 4-0, maar de vrije trap van de Marokkaan valt op de kruising.

Scheidsrechter
Rust
Anderlecht duikt met een geruste 3-0 voorsprong de rust in. Paars-wit walste met drie treffers in vier minuten in de slotfase over Dender. Tweemaal De Sutter en Wasilewski zorgden voor de doelpunten. Thomas Chatelle was drie keer de aangever.

Wat vind je van de match? Laat het weten in de Reacties.
46
Anderlecht trapt de tweede helft op gang.
49
Boussoufa met een laag schotje. Berthelin pakt eenvoudig.
53
De Sutter is dicht bij zijn derde treffer en de 4-0, maar hij geraakt in twee keer niet voorbij Berthelin en het doelkader.
60
Vervangen Marcin Wasilewski
Ingevallen Victor Bernardez

60
Gillet met een listig schotje. Berthelin kan de bal nog net wegtikken.
64
Van Damme kopt van dichtbij, maar Berthelin houdt de bal met een knappe save toch nog uit doel.