Volg de match tussen FCV Dender EH en Bergen live, samen met vele andere supporters.

FCV Dender EH: Berthelin Cedric, Deflandre Eric, Neva Samuel, Blondelle Siebe, De Petter Steven, Smajic Sulejman, De Storme David, Mvemba Fabrice, Zukanovic Ervin , Saintini Rudy, Aganovic Admir.
Bergen: Nkela Franck, Jay Frédéric, Jarju Mustapha, Fleurival David, Migliore Francesco, Cordaro Alessandro, Diane Mounir, Ragued Hocine, Buyssens Ludovic, Brahami Mohammed Fadel, Oris Kevin.
De wedstrijd is begonnen.
2
Bergen zorgt voor de eerste dreiging. Berthelin moet ingrijpen na een hard schot van Fleurival.
5
Bergen is goed aan de wedstrijd begonnen en is niet van plan om Dender cadeaus uit te delen.
8
Aganovic trapt een voorzet van Saintini in één tijd naast. Voor het eerst dreigt Dender.
15
Kevin Oris schiet in de draai, maar Berthelin redt knap. Dit was de beste kans van de wedstrijd.
22
Aganovic wordt in de diepte gestuurd, maar Bergen-doelman Nkela is sneller op de bal.
25
Dender heeft het toch moeilijk met degradant Bergen.
35
Dender heeft het bijzonder lastig om Bergen in de problemen te brengen. Verder dan wat halve kansjes komt de thuisploeg niet.
42
Aganovic kan net niet bij een voorzet van Saintini.
44
De Petter verschijnt voor Nkela, maar hij besluit op de voet van de doelman.
45
Nu waagt Zukanovic zijn kans, maar het schot gaat hoog over.

Scheidsrechter
Rust
Dender speelde een matige eerste helft en zal na de rust een pak beter voor de dag moeten komen als het de barrages nog wil vermijden.

Wat vind je van de match? Laat het weten in de Reacties.
46
De tweede helft is begonnen.
57
Nkela maakt een voorzet van Deflandre onschadelijk. Voorlopig brengt de tweede helft niet veel beterschap.
61
De Storme krijgt de kans om Dender op voorsprong de brengen. Smajic bedient hem, maar hij laat de 1-0 liggen.
63
De Storme probeert het met een plaatsbal, maar te zwak om doelman Nkela te verrassen.
65
Dender is nu duidelijk de betere ploeg en zet Bergen vast op de eigen helft.
68
Vervangen Mounir Diane
Ingevallen Moussa Gueye

72
De tijd begint stilaan te dringen voor FC Dender.
75
Een vluctschot van De Storme wordt knap gepareerd door Nkela. De doelman van Bergen speelt een bepalende rol in deze wedstrijd.