Volg de match tussen Germinal Beerschot en KV Mechelen live, samen met vele andere supporters.

Germinal Beerschot: Proto Silvio, Mitreski Igor, De Decker Wim, Haroun Faris, Munyaneza Henri, Gyan Osei King, Dosunmu Tosin, Kpaka Paul, Monteyne Martijn, Dheedene Didier, Leko Ivan.
KV Mechelen: Renard Olivier, Ivens Jonas, Van Hoevelen Kenny, Persoons Koen, Van Goethem Kenneth, Chen Xavier, Dunkovic Antun, Gorius Julien, Vleminckx Bjorn, Vrancken Wouter, Imschoot Kristof.
Boucaut fluit de wedstrijd op gang.
4
Mitreski stampt over de bal. De Decker ontzet voor de neus van Vleminckx.
5
De reactie van KV Mechelen. Dunkovic zet Vleminckx vrij. De aanvaller schiet naast.
5
Vlotte combinatie Germinal Beerschot. Het schot van Munyaneza wordt geblokt door Chen.
7

Goal
Doelpunt van Faris Haroun (Onbekend Onbekend)
Een schot van Munyaneza wijkt af op Ivens en rolt tot bij de vrijstaande Haroun, die het leer binnen knalt. De middenvelder lijkt buitenspel te staan.
15
Leko zwaait de bal voor doel. De kopbal van Munyaneza is te zwak en slecht gericht om gevaarlijk te zijn.
18
Munyaneza kopt de 2-0 tegen de netten, maar wordt afgevlagd voor buitenspel.
23
 Gele kaart voor Koen Persoons

30
Weinig tempo en weinig kansen op het Kiel. Germinal Beerschot - KV Mechelen is een typische eindeseizoenswedstrijd.
31
En dan plots toch een kans. Persoons neemt het leer meteen op de voet en knalt maar nipt naast.
38
Vervangen Wim De Decker
Ingevallen Rocky Peeters

40
Kpaka vlamt de bal in de korte hoek. Renard bokst in hoekschop.

Scheidsrechter
Rust
Germinal Beerschot gaat na een povere eerste helft met een 1-0-voorsprong rusten. Faris Haroun scoorde al snel vanuit buitenspel. Een doelpunt van Munyaneza werd onterecht afgekeurd.

Wat vind je van de match? Laat het weten in de Reacties.
46
Vervangen Wouter Vrancken
Ingevallen Maxime Biset

46
Germinal Beerschot trapt de tweede helft op gang.
47
Een afgeweken schot van Dosunmu verdwijnt nog bijna in doel. Chen ontzet in hoekschop.
56
Eindelijk opwinding in de tweede helft. Een schot van Dunkovic wordt door Proto in hoekschop geduwd.
59
Vervangen Björn Vleminckx
Ingevallen Giuseppe Rossini

60

Goal
Doelpunt van Tosin Dosunmu (Paul Kpaka)
Schitterend doelpunt van Tosin Dosunmu. Hij knalt het leer op aangeven van Kpaka hoog en droog tegen de netten. Geen verhaal voor Olivier Renard.
64
Ivan Leko met een listig schot. Zijn poging gaat een metertje naast.
67
 Gele kaart voor Rocky Peeters

68

Goal
Doelpunt van Giuseppe Rossini (Antun Dunkovic)
Rossini brengt KV Mechelen terug in de wedstrijd. Hij duwt een voorzet van Dunkovic voorbij Proto.