Volg de match tussen FCV Dender EH en Charleroi live, samen met vele andere supporters.

Discussieer live mee!

FCV Dender EH: Berthelin Cedric, Deflandre Eric, Neva Samuel, Lazerefski Dimitrija, Ramzi Ahmed, Smajic Sulejman, De Storme David, De Petter Steven, Zukanovic Ervin , Saintini Rudy, Aganovic Admir.
Charleroi: Laquait Bertrand, Kéré Mahamoudou, Defays Frank, Chakouri Mohamed, Lella Jan, Gregoire Christophe, Oulmers Abdelmajid, Camus Fabien, Mboyo Ilombé, Théreau Cyril, Mujangi Bia Geoffrey.
1
De wedstrijd is begonnen. Dender heeft genoeg aan een zege om zich te verzekeren van het behoud. Anders is het afhankelijk van het resultaat van Kortrijk bij Westerlo.
8
Dender durft in de aanvangsfase niet al te veel risico's nemen. Kansen waren er nog niet.
14
Smajic stuurt Aganovic diep, maar Laquait brengt redding.
21
Een lage voorzet van Saintini wordt gepakt door Laquait. Dender probeert op zoek te gaan naar de voorsprong.
24
 Gele kaart voor Dimitrija Lazerefski

25
Dender is nu verplicht om te winnen, want Kortrijk leidt met 0-1 bij Westerlo.
30
Een kopbal van Destorme is te zwak. Dender moet absoluut winnen nu.
35

Goal
Doelpunt van Cyril Théreau (Onbekend Onbekend)
Théréau duwt de bal voorbij doelman Berthelin. Het ziet er nu wel heel slecht uit voor Dender, dat twee keer moet scoren.
42
Dender slaagt er niet in om wat terug te doen. Het team van Johan Boskamp moet nochtans twee keer scoren.

Scheidsrechter
Rust
Veel goede bedoelingen bij Dender, maar het staat aan de rust wel achter. Kortrijk staat op voorsprong, dus moet Dender straks winnen.

Wat vind je van de match? Laat het weten in de Reacties.
46
De tweede helft is begonnen. Dender moet nog minstens twee keer scoren om de eindronde te vermijden.
56
Saintini zet zich door en komt alleen voor Laquait, maar de doelman van Charleroi houdt Dender van de gelijkmaker.
58
Goed nieuws voor Dender, want Westerlo heeft de 1-1 gescoord tegen Kortrijk. Dender heeft plots genoeg aan een gelijkspel.
60
Kortrijk staat opnieuw voor, dus Dender moet opnieuw winnen.
65
Wittesaele raakt de bal half, maar het leer belandt op de lat.
71
Het ziet er bijzonder slecht uit voor Dender.
73
Charleroi krijgt de kans om de wedstrijd te beslissen, maar de voorzet van Habibou wordt nog ontzet.
83
Vervangen Admir Aganovic
Ingevallen Norman Sylla

84

Goal
Doelpunt van Habib Habibou (Geoffrey Mujangi Bia)
Habibou beslist na een assist van Mujangi Bia de wedstrijd: 0-2 voor Charleroi. Dender zal de eindronde moeten spelen.