Volg de match tussen Germinal Beerschot en KAA Gent live, samen met vele andere supporters.

Germinal Beerschot en AA Gent hebben dringend punten nodig om aansluiting te vinden met de (sub)top. Suler is bij Gent een week geschorst. Bij Germinal Beerschot heeft Peeters hetzelfde aan zijn broek.
Germinal Beerschot: Proto Silvio, Monteyne Martijn, Svetlicic Djordje, Van Dooren Kurt, Monteyne Pieterjan, Gyan Osei King, Haroun Faris, Né Marco, Wamfor Justice, Dosunmu Tosin, Malki Sabah Sanharib.
AA Gent: Jorgacevic Bojan, Grondin Christophe, Thijs Bernd, De Roeck Jonas, Thompson Kenny, Rosales Roberto, Mutavdzic Aleksandar, Maric Milos, Azofeifa Randall, Ruiz Gonzalez Bryan, Olufade Adekamni.
1
We zijn vertrokken.
3
Germinal Beerschot start het best. Meteen kan Malki na een hoekschop de bal koppen, maar Jorgacevic duwt de bal weg.
6
Gent krijgt een vrije trap. Azofeifa plaatst de bal in de hoek, maar Proto is bij de pinken.
10
Na tien minuten is Germinal Beerschot de betere ploeg. Het probeert al voetballend naar oplossingen te zoeken.
14
G.Beerschot met een uitstekende mogelijkheid. Dosunmu legt terug op Né, die schiet de bal hard naar de hoek, maar Jorgacevic duwt met zijn hand in hoekschop.
17
Weer Dosunmu met gevaar. Nu legt hij de bal na een mooie actie af bij Haroun, maar die schiet de bal naast.
20
AA Gent komt nog eens piepen. Azofeifa met de hoekschop, waarop De Roeck kan inkoppen aan de tweede paal. Proto redt echter knap.
24
Gent herstelt het evenwicht. Rosales kan vrij aanleggen, maar schiet naast.
29
Mooie vrije trap van P-J Monteyne. Jorgacevic heeft moeite om de bal uit de winkelhaak te duwen.
31
Malki dringt de zestien binnen en kan schieten, maar Jorgacevic houdt AA Gent recht.
33
Jorgacevic is bezig aan een uitstekende partij. Nu moet hij tweemaal ingrijpen. Eerst op een schot van Haroun, daarna op Malki.
38
Germinal Beerschot blijft aandringen, terwijl Gent achter de feiten aanloopt.
40

Goal
Doelpunt van Tosin Dosunmu (Sabah Sanharib Malki)
Oververdiende goal voor Germinal Beerschot ! Dosunmu wordt door Malki diepgestuurd en lobt de bal over de uitgekomen Jorgacevic.
43
Bijna een tweede goal. Malki komt alleen voor Jorgacevic, die het schot van de spits wegwerkt.
45
We krijgen één minuut extra.

Scheidsrechter
Rust
Germinal Beerschot staat aan de rust met 1-0 voor. De Ratten speelden een uitstekende 45 minuten, terwijl Gent achter de feiten aanliep. De thuisploeg had al meer doelpunten kunnen scoren, maar alleen Dosunmu kon het waarmaken.

Wat vind je van de match? Laat het weten in de Reacties.
46
De tweede helft is van start gegaan.
50

Goal
Doelpunt van Milos Maric (Bryan Ruiz)
Ruiz zet Maric voor Jorgacevic. De middenvelder plaatst de bal naast Proto.
53
AA Gent is heel goed aan de tweede helft begonnen en probeert op zoek naar het tweede doelpunt.
58
De wedstrijd zit een beetje op slot. Beide ploegen willen niet verliezen, en dat zie je duidelijk aan het spel.
61
Kansen creëeren wordt nu moeilijker en moeilijker.
64
Fadiga warmt zich al op. Benieuwd of hij voor de forcing kan zorgen bij AA Gent.