Stadion: Achter de Kazerne

Herbeleef KV Mechelen - FCV Dender EH (Jupiler Pro League)

Volg de match tussen KV Mechelen en FCV Dender EH live, samen met vele andere supporters.

Discussieer live mee!

Vanavond sluiten KV Mechelen en Dender de zesde speeldag van de Jupiler Pro League af. Voor beide ploegen zou een overwinning goed uitkomen. Beide ploegen wonnen hun vorige wedstrijd.
KV Mechelen: Biebauw Wouter, Van Hoevelen Kenny, Ivens Jonas, Asare Akwasi-Nana, Mellemans Jeroen, Persoons Koen, Vrancken Wouter, Dunkovic Antun, Iddi Abdul-Yakinu, Vleminckx Bjorn, Lezi Jean Paul Kielo.
FCV Dender EH: Martinovic Alexandre, Wiggers Michael, Neva Samuel, Blondelle Siebe, Filipovic Predrag, Smajic Sulejman , De Petter Steven, Kharroubi Khaled Farid, De Storme David, Sylla Norman, Wittesaele Dieter.
1
De wedstrijd is begonnen.
2
Dunkovic met de eerste kans, maar hij schiet te zwak richting doel.
4
Vleminckx met een mooie kopbal, die over doel belandt.
10
Dender heeft het moeilijk om richting doel van Biebauw te trekken.
15
Vlemnickx kopt het hoogst op een hoekschop van Dunkovic. Zijn kopbal gaat echter over.
18
We zien enkel halve kansen. Nu schiet De Storme hoog over.
23
Ivens lijkt de bal met de hand te spelen, maar scheidsrechter Pots heeft niets gezien.
25

Goal
Doelpunt van Björn Vleminckx (Jean-Paul Kielo Lezi)
De beste man op het veld wordt beloond ! Vleminckx trapt de bal mooi naast Martinovic
28

Goal
Doelpunt van Jean-Paul Kielo Lezi (Björn Vleminckx)
De thuisploeg in de zevende hemel. Nu is het Kielo-Lezi die knap afwerkt.
31

Goal
Doelpunt van Björn Vleminckx (Onbekend Onbekend)
Vleminckx beslist de wedstrijd nu al. Hij schiet de 3-0 voorbij Martinovic
35

Goal
Doelpunt van Jean-Paul Kielo Lezi (Wouter Vrancken)
Het feest blijft voortduren. Kielo Lezi tikt een hakje van Vrancken makkelijk binnen.
41
De Mechelaars blijven maar komen. Kielo Lezi schiet keihard over doel.
43
Dender ook nog eens met een kans. Wittesaele met een goede kopkans, die over gaat.

Scheidsrechter
Rust
KV Mechelen is nu al bijna zeker op de overwinning. Het was in de eerste helft super efficiënt. Dender moest toekijken. Benieuwd of ook de tweede helft zoveel doelpunten brengt.

Wat vind je van de match? Laat het weten in de Reacties.
46
We zijn begonnen aan de tweede helft. Kan Dender nog wat?
46

46
Vervangen Predrag Filipovic
Ingevallen Frederico Burgel Xavier

63
Dender is baas in de tweede helft. Sylla krijgt zelfs een uitstekende mogelijkheid op de 4-1, maar hij trapt de bal hoog over.
68
Mechelen komt nog eens piepen. Dunkovic is dicht bij de 5-0, maar zijn schot wordt afgeblokt.