kvmKV Mechelen
Germinal Beerschot
1-0

KV Mechelen - Germinal Beerschot (Jupiler Pro League 2009/2010)

Wedstrijd van Speeldag 19 uit de Jupiler Pro League 2009/2010 tussen KV Mechelen en Germinal Beerschot.

Datum: 02/02/2010 20:30
Competitie: Jupiler Pro League
Speeldag: Speeldag 19
Stadion: Achter de Kazerne

Opstellingen

KV Mechelen KV Mechelen

  Speler G Beoordeel
Biebauw Wouter 90' -
Ivens Jonas 90' -
Persoons Koen 90' -
Chen Xavier 90' -
Rossini Giuseppe 64' -
Nong Aloys 90' -
Gorius Julien 85' -
Geudens Kevin 64' -
Biset Maxime 90' -
Mununga Joachim   90' -
Ghomsi Antonio 90' -
  Bank G Beoordeel
Iddi Abdul-Yakuni 5'  
Destorme David 26' -
Buyens Yoni 26' -

Germinal Beerschot Germinal Beerschot

  Speler G Beoordeel
Pacovski Tomislav 90' -
Monteyne Pieterjan   90' -
De Decker Wim 90' -
Clement Philippe 90' -
MacDonald Sherjill 90' -
Haroun Faris 90' -
Wanyama Victor 90' -
Dosunmu Tosin 85' -
Monteyne Martijn 90' -
Mikulic Tomislaw 90' -
De Man Mark   85' -
  Bank G Beoordeel
Kpaka Paul 5'  
Rits Mats 5'  

Live

Discussieer live mee!


Scheidsrechter
Einde
Wat vond je van de match? Laat het weten in de Reacties.
85
Vervangen Mark De Man
Ingevallen Mats Rits


85
Vervangen Julien Gorius
Ingevallen Abdul-Yakuni Iddi


85
Vervangen Tosin Dosunmu
Ingevallen Paul Kpaka


79
Nong is al snel dicht bij de 2-0. Pacovski duwt het leer in de voeten van de spits, maar Nong besluit in het zijnet.
78

Goal
Doelpunt van Yoni Buyens (Onbekend Onbekend)
Pacovski moet zich deze keer wel gewonnen geven. Hij krijgt net buiten de zestien het leer voor de voeten en twijfelt niet. Een grondscherend schot verdwijnt naast Pacovski tegen de netten.
77
 Gele kaart voor Pieterjan Monteyne

76
De thuisploeg verschijnt nu nadrukkelijker op voor Pacovski. De Macedoniër maakt nu een schot in de draai van Gorius uit zijn doel.
72
Aloys Nong is nu wel heel dichtbij de openingstreffer. De Kameroener mag van op één meter richting doel koppen, maar mikt recht op Pacovski.
65
Dosunmu zet zich door de Mechelse defensie, maar is dan minder krachtdadig in de afwerking. Het schot van de Nigeriaan gaat een dikke meter naast.
64
Vervangen Giuseppe Rossini
Ingevallen David Destorme


64
Vervangen Kevin Geudens
Ingevallen Yoni Buyens


61
 Gele kaart voor Joachim Mununga
Mununga gaat iets te fel in duel met Monteyne en krijgt terecht een gele kaart onder de neus geduwd. Het thuispubliek is echter niet akkoord.
60
MacDonald grijpt zich naar de haren. Niemand was vandaag zo dicht bij een doelpunt als hij. Het schot van de Nederlander spat uiteen op de binnenkant van de paal.
54
Mechelen probeert de bezoekers onder druk te zetten en dwingt een paar hoekschoppen af. Een kopbal van Ivens wordt onschadelijk gemaakt.
52
Een hoekschop van Gorius belandt uiteindelijk voor de voeten van Persoons. Die twijfelt niet en schiet meteen richting doel. Zijn vizier is echter nog niet scherpgesteld, het leer vliegt een metertje over.
46
Bultynck heeft de tweede helft op gang gefloten. Hopelijk levert deze meer spektakel op dan de eerste.


Scheidsrechter
Rust
Een magere eerste helft tussen KV Mechelen en Germinal Beerschot leverde geen doelpunten op. Beide ploegen kregen één grote kopkans, maar Biebauw en Pacovski reageerden alert op de knikjes van Clement en Biset. Gorius kreeg nog een vrije schietkans, maar plaatste het leer buiten het kader.

Wat vind je van de match? Laat het weten in de Reacties.
37
Aiaiai, Gorius krijgt een vrije schietkans na een terugleggertje van Rossini. De Fransman lijkt echter verrast en plaatst de bal buiten het kader. Hier zat veel meer in voor KV Mechelen.
34
Na tien minuten zonder gevaar mogen we nog eens een poging richting doel noteren. Een lage schuiver van De Man wordt eenvoudig gepakt door Biebauw.
33
KV Mechelen probeert wat meer druk naar voren te zetten, maar bijt zijn tanden stuk op de paars-witte defensie. Germinal Beerschot vangt KV voorlopig goed op.
24
Nu is ook de thuisploeg dicht bij de openingstreffer. Biset komt goed ingelopen bij een hoekschop en zet zijn hoofd tegen het leer. Pacovski haalt de bal vanonder de lat.
21
Clement kopt bezoekers bijna op voorprong, maar Biebauw tikt zijn kopbal net uit het hoekje. Dit was de beste kans van de wedstrijd.
19
Bultynck heeft het nu helemaal verkorven bij de Mechelse fans. Nong gaat neer in de zestien en claimt een strafschop. Er leek echter weinig aan de hand in het duel met Clement. Deze keer heeft de scheidsrechter het bij het rechte eind.
17
Bij Germinal Beerschot vliegen ze er stevig in. Deze keer ontsnapt Wanyama aan een gele kaart na een domme tackle op Chen.
16
Rossini tekent voor de eerste Mechelse poging richting doel. Het vizier van de spits met Italiaanse roots staat nog niet op scherp. Zijn schot gaat een paar meter naast.
14
Een klein opstootje zorgt dan toch voor enig animo. De Man maakt een fout op Gorius en moet eigenlijk een tweede gele kaart krijgen. Zonder aanleiding gaat de voormalige Rode Duivel tegen de grond. Bultynck is mild gestemd en houdt De Man tussen de lijnen.
13
Het stadion in Mechelen is goed volgelopen voor de Antwerpse derby, maar de supporters moeten het voorlopig stellen zonder spektakel.
8
De eerste bal tussen de palen is van de bezoekers. Biebauw heeft geen problemen met een veel te zwakke boogbal van Wanyama.
6
 Gele kaart voor Mark De Man
De Man gaat al heel snel het boekje in voor een onnodige fout.
4
De eerste keer opschudding in Mechelen. Een voorzet van de thuisploeg is ongevaarlijk, maar een slechte controle van Mikulic zorgt toch nog bijna voor Mechels doelgevaar. Pacovski grijpt goed in.
1
KV Mechelen trapt de wedstrijd op gang.

Vooraf
KV Mechelen en Germinal Beerschot halen vanavond hun uitgestelde wedstrijd van de 19de speeldag in. Peter Maes voert door het drukke programma terug enkele wissels door. Persoons, Nong, Rossini, Mununga en Chen komen terug in de ploeg. Bezoekend coach Jos Daerden kiest na de 0 op 12 voor De Man en Wanyama in plaats van Dawid Janczyk en Wamfor.
Opstellingen
KV Mechelen: Biebauw Wouter, Ivens Jonas, Persoons Koen, Chen Xavier, Rossini Giuseppe, Nong Aloys, Gorius Julien, Geudens Kevin, Biset Maxime, Mununga Joachim, Ghomsi Antonio.
Germinal Beerschot: Pacovski Tomislav, Monteyne Pieterjan, De Decker Wim, Clement Philippe, MacDonald Sherjill, Haroun Faris, Wanyama Victor, Dosunmu Tosin, Monteyne Martijn, Mikulic Tomislaw, De Man Mark.